یک متخصص گوارش با اشاره به شیوع سرطان پانکراس گفت: 25 درصد امید به زندگی در سال اول مبتلایان این سرطان وجود دارد.
به گزارش گروه علمی«خبرگزاری دانشجو»، در کنفرانس سرطان پانکراس که امروز در تالار شهید پیرویان در بیمارستان شریعتی برگزار شد، متخصصان درباره عوامل خطر و روش های درمان این بیماری سخنرانی کردند.
این کنفرانس که با حضور دکتر قوام زاده رئیس پژوهشکده خون و انکولوژی، استادان، اعضای هیئت علمی گروه خون و انکولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران، فلوشیپ ها و دانشجویان برگزار شد، سخنرانان از گروه های مختلف آموزشی درباره آخرین یافته ها درباره سرطان پانکراس درکشور گفت وگو و تبادل نظر کردند.
دکتر اردشیر قوام زاده در ابتدای این همایش با اشاره به آمار ابتلا به سرطان لوزالمعده در ایران گفت: بررسی ها در کشور ما هنوز درباره این آمار دقیق نیست اما تعدا مراجعه کنندگان نشان می دهد که بروز این سرطان درحال افزایش است، از این رو با برگزاری چنین همایش ها و نشست هایی می توان به تبادل بهتر اطلاعات و نتایج موثرتری در روند درمان و کمک به بیماران دست یافت.
در ادامه این همایش دکتر باقری، متخصص بیماری های گوارش و عضو هیئت علمی بیمارستان شریعتی به شیوع، عوامل خطر و بیمار یابی این سرطان در ایران پرداخت و گفت: سالانه 213 هزار مورد ابتلا به سرطان لوزالمعده در دنیا شناسایی می شود که میزان امید به زندگی در سال اول حدود 25 درصد است.
دکتر باقری سن ابتلا به این بیماری در کشورمان را حدود 65 سال بیان کرد و گفت: سیگار کشیدن خطر ابتلا به این بیماری را دو برابر می کند.
وی رژیم غذایی حاوی مقادیر زیاد گوشت و فراورده های حیوانی، وجود نیتریت در مواد غذایی و آب، چاقی و کم تحرکی، دیابت بیش از 5 سال و وراثت را ازدیگر عوامل خطر ابتلا به سرطان لوزالمعده برشمرد.