کد خبر:۲۲۴۳۱۸
یک متخصص تغذیه:

تغذیه غیر صحیح عامل کم خونی و تغییر رفتار است

کم‌خونی به حالتی اطلاق می‌شود که در آن تعداد سلول‌های قرمز یا میزان هموگلوبین خون شخص کاهش یابد که در رفتار افراد تأثیرگذار است.
تغذیه غیر صحیح عامل کم خونی و تغییر رفتار است

به گزارش گروه علمی«خبرگزاری دانشجو»، سید ضیاءالدین مظهری متخصص تغذیه با بیان این مطلب اظهار داشت: افرادی که زود عصبی و خسته می‌شوند، در مقابل تغییر فصل و شروع بیماری‌ها از خود مقاومتی ندارند، در سربالایی و بالارفتن از پله‌ها تپش قلب زیاد دارند و نفس کم می‌آورند، یا کسانی که خواب‌های پریشان می‌بینند و وحشت‌زده بیدار می‌شوند، دارای درجات مختلفی از کم‌خونی هستند.

 

وی افزود: از علائم ظاهری فقر آهن می‌توان به رنگ پریدگی، کم‌رنگی یا بی‌رنگی خطوط کف دست یا سفیدی داخل پلک و لب اشاره کرد که با آزمایش مشخص می‌شود.

 

رئیس انجمن غذا و تغذیه تصریح کرد: کم‌خونی و فقر آهن از بیماری‌های شایعی است که به خصوص در کشور ما به وفور مشاهده می‌شود و گروه‌های سنی مختلف را درگیر می‌کند. علل مختلفی برای کم‌خونی و فقر آهن ذکر شده که مهم‌ترین آن به تغذیه غیرصحیح برمی گردد.

 

مظهری گفت: زودپریشانی و عصبیت‌های ناخواسته و بی‌میلی به غذا به علت نوع غذا و عادات بدغذایی در کشور، سبب گستردگی سوءتغذیه و به‌دنبال آن کم‌خونی می‌شود و باید برای رفع کم‌خونی ابتدا عوامل آن را بشناسید و سپس نیازهایتان را با تغذیه صحیح تامین کنید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار