کد خبر:۱۷۹۹۳۲
رئيس دانشگاه علوم پزشكي گلستان:
برنامهريزي دقيق، سلامتي را براي سالمندان به ارمغان ميآورد
رئيس دانشگاه علوم پزشكي گلستان گفت: برنامهريزي دقيق و تغذيه مناسب، تصمينكننده سلامت سالمندان است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از گرگان، دكتر عبدالله عباسي امروز در نشست خبري به مناسبت هفته سلامت با اشاره به موضوع امسال سازمان جهاني بهداشت با عنوان سالمندي و سلامت گفت: سازمان جهاني هر ساله با توجه به مشكلات خاصي كه سراسر دنيا را تهديد ميكند، شعار سال را انتخاب ميكند كه امسال با عنوان «سالمندي و سلامت» مطرح شده است.
وي افزود: افراد بالاي 60 سال را سالمند مينامند و كشوري را كه بيش از 8 درصد جمعيت آن سالمند باشند را كشور سالخورده مينامند كه براساس آمار در سال 2006 سالمندان 11 درصد جمعيت دنيا را تشكيل ميدادند كه اين آمار در سال 2050 به 22 درصد خواهد رسيد.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي گلستان تصريح كرد: اگر كشوري بالاي 10 درصد سالمند داشته باشد و به بهداشت سلامت آنها توجه نشود، بالاي 50 درصد هزينه هاي درماني آن كشور صرف اين قشر ميشود.
عباسي خاطرنشان كرد: اگر انسان قبل از رسيدن به سن سالمندي برنامهريزي دقيق و تغذيه سالم همراه ورزش را در زندگي روزمره خود رعايت كند، سالمندي را تبديل به فرصت ميكند؛ در غير اين صورت سالمندي براي او يك تهديد به شمار ميآيد.
وي گفت: حدود 108 هزار سالمند در استان گلستان وجود دارد كه بيشترين آن مربوط به شهرستانهاي گرگان، گنبدكاووس و بندرتركمن است.
قائم مقام وزير افزود: از اين تعداد 56 هزار نفر در روستاها و 52 هزار نفر در شهرها ساكن هستند.
عباسي تحرك، مصرف ميوه زياد، مصرف كم نمك و چربي، و ورزش را از عوامل زندگي سالم و طول عمر بيشتر خواند.
وي بيماريهاي قلب و عروق، سوانح و تصادفات و سرطانها را از مهمترين عوامل مرگ و مير در استان بيان كرد و افزود: در استان گلستان 41 درصد مرگ و ميرها مربوط به بيماريهاي قلب و عروق، 12 درصد حوادث و 10 درصد سرطانها گزارش شده است.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي گلستان گفت: سفرهاي دورهاي اعضاي هيئت رئيسه دانشگاه به شهرهاي استان و بررسي مشكلات از نزديك، مصوبات زيادي داشته است كه بسياري از اين مصوبات اجرايي شد و تعدادي نيز نياز به زمان بيشتري دارند كه اين يك ابتكار در حل مشكلات مناطق محروم استان به شمار ميآيد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.