کد خبر:۲۲۴۷۱۲
آشنایی با ورزشکار شهید، محمد قورچانی؛

شهیدی که مربی رئیس فدراسیون تکواندو و ابوالقاسم طالبی بود

شهید قورچانی در کلاس تکواندوی خود شاگردانی مانند رئیس فعلی فدراسیون تکواندو و کارگردانانی همچون ابوالقاسم طالبی و مجتبی راعی را تربیت کرد.

به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، شهید شاخص سازمان بسیج ورزشکاران در سال 1391 و بنیانگذار سبک پومسه در ایران در دوم فروردین ماه 1331 در محله خوزان خمینی شهر اصفهان چشم به جهان گشود و در سال 1348 تکواندو را نزد استاد کره‌ای به نام جونگ که دان شش داشت، فرا گرفت.


شهید قورچانی در سال  1350 پس از بازگشت از تهران بنیانگذار تکواندو در اصفهان شد و باشگاه ورزشی والعصر را در سه راه ملک شهر اصفهان  تأسیس کرد.

 

این شهید همیشه کلاس را با قرائت سوره والعصر شروع می کرد و برای شاگردان از پرورش روح جوانمردی و فتوت سخن می‌گفت.

 

 استاد در سال 1355 ازدواج نمودند که ثمره ی این ازدواج دو پسر و یک دختر به نام‌های امیر (دارای مدرک دکترای داروسازی) و حسین(لیسانس مکانیک) و زهرا (لیسانس مامایی) شد.


 پس از درگیری در فلسطین و لبنان، وی به همراه شهید دکتر چمران و تعدادی از ورزشکاران باشگاه، به عنوان یک چریک به لبنان رفت و به آموزش نیروهای مبارز فلسطینی در مقابل اسرائیل غاصب پرداخت و در آنجا به «ابوفاضل» معروف شد.


 با شروع جنگ تحمیلی در سال 1359 به ایران بازگشت و به همراه جمعی از ورزشکاران باشگاه (کمربند مشکی‌ها) در جبهه حاضر شد و به همراه دکتر شهید چمران نقش بسزایی در سازماندهی اوضاع داشت.


 ایشان فرمانده یکی از گردان‌های تیپ 25کربلا بود و سرانجام در تاریخ 2/1/1361 در عملیات فتح المبین در جبهه شوش به درجه رفیع شهادت نائل آمد.


 پیکر وی در تهران و سپس در اصفهان تشییع شد و سرانجام در گلزار شهیدان شهرستان خمینی شهر به خاک سپرده شد.


 از شاگردان بزرگ ایشان می‌توان به مرحوم حاج زمان خلیلی و استاد عباس خسروی اشاره کرد.


 از دیگر شاگردان ایشان می‌توان به اولین رئیس فدراسیون تکواندو، ریاست فعلی فدراسیون (سیدمحمد پولادگر) و دو تن از کارگردانان سینمای دفاع مقدس یعنی ابوالقاسم طالبی و مجتبی راعی و بسیاری از داوران و مربیان رده بالای فدراسیون تکواندو کشور اشاره کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار