همانطور که میدانید فرمت های بسیاری در ذخیره سازی فایل های عکس وجود دارند که همگی یک کار را که همان نمایش تصویر است، انجام میدهند.
به گزارش خبرنگار علمی«خبرگزاری دانشجو»، همانطور که میدانید فرمت های بسیاری در ذخیره سازی فایل های عکس وجود دارند که با وجود اختلافهایی که با هم دارند ولی در مجموع از نظر کاربر عام، همگی یک کار را که همان نمایش تصویر است، انجام میدهند.
برای خیلی از کاربران اهمیت ندارد که عکسی را که هم اکنون در حال تماشای آن هستند، با چه فرمتی ذخیره شده است. اصلا از نظر خیلی از کاربران فرمت واژه ناآشنایی است. برای مثال چه تفاوتی میکند که من عکس دلخواهم را با فرمت JPG ذخیره کنم یا PNG؟
دو فرمت GIF و PNG به منظور فشردهسازی فایل های تصویری طراحی شدهاند و صد البته در این فرآیند فشرده سازی هیچ صدمه ای به فایل شما وارد نمیشود. پس نگران نباشید.
با گسترش روز افزودن فایلهای فلش که مهمترین رقیب پسوند GIF در حال حاضر بهحساب میآید، این فرمت یعنی GIFکه روزگاری برای خودش تنها فرمت قدرتمند فایلهای تصویری متحرک محسوب میشد، کم کم با کاهش استقبال کاربران روبرو میشود.
با مطالعهای که مرکز W3Techs انجام داده است، هماکنون 4/62 درصد از پایگاههای اینترنتی تصاویر خود را مبتنی بر فرمت PNG منتشر میکنند و در مقابل، 3/62 درصد تصاویر مبتنی بر فرمت GIF به نمایش در میآیند.
فرمت PNG نخستین بار در سال 1995 با هدف پاسخگویی به فرمت GIF وارد بازار شد و در عین حال توانست کیفیت و قابلیتهای بیشتری نسبت به آن ارایه دهد.
هرچند که پسوند JPEG در فرآیند ذخیره سازی بخشی از اطلاعات تصویر را از بین میبرد، اما کاربران همچنان به این فرمت بیش از رقبای دیگر، اطمینان دارند.
به نظر میرسد بخش اعظمی از این آمار را به توان ناشی از بیشتر دیده شدن فایل های با فرمت JPEG دانست تا انتخاب حاصل از شناخت کاربران. این فرمت تصویری هماکنون در 72 درصد پایگاههای اینترنتی مورد استفاده قرار میگیرد که گفته میشود محبوبیت آن همچنان رو به افزایش است.