از نظر بسیاری از کارشناسان فعالیت کودکان که محدوده سنی آنها بین 9 تا 12 سال است، در حوزه هک و نوشتن برنامه های موسوم به بدافزار، جای نگرانی دارد.
به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، از نظر بسیاری از کارشناسان فعالیت کودکان که محدوده سنی آنها بین 9 تا 12 سال است، در حوزه هک و نوشتن برنامه های موسوم به بدافزار، جای نگرانی دارد.
این بدافزارها که عمدتا برای هک کردن حساب های کاربری در شبکه های اجتماعی و سایت های بازی نوشته میشوند، در چند سال اخیر و بهخصوص در سال گذشته، خبرساز شدهاند.
هرچند که نوک تیز موج اصلی این برنامه های مخرب به سوی برنامه های محبوب کودکان نشانه رفته است و نگرانی جدی از بابت خراب کاری های جدی وجود ندارد اما نفس این عمل و تصور این موضوع که کودکان اکنون، بزرگان آیندهاند، نگرانی بیشتری را ایجاد میکند.
مسوول ارشد فناوری در شرکت AVG میگوید هر چند جای خوشحالی دارد که کودکان ما در این سن میتوانند پروژه های برنامه نویسی را به خوبی انجام دهند ولی باید این استعداد را در جهت مثبت و سازنده در آن ها شکوفا کرد.
شرکت AVG با انتشار جزئیات بیشتری از این بدافزارها میگوید: هدف عمده اکثر این برنامهها، سرقت پولهای مجازی یا همان اعتبار در بازیهای رایانهای بوده است.
در یکی از این موارد، پژوهشگران با استفاده از روش مهندسی معکوس موفق شدند یک برنامه «آماتوری» را شناسایی کنند که توسط کودکی در کانادا نوشته شده بود.
جریان کودکانه بودن این کدها زمانی افشا شد که کارشناسان زبان برنامه نویسی، بسیاری از این بد افزارها را زبانهای ساده و ابتدایی مثل ویژوال بیسیک و سیشارپ دانستند.
همچنین وجود اشتباهات فاحش که میتوان به آنها اشتباهات کودکانه لقب داد، انگشت اتهام را بیشتر به سوی کودکان می چرخاند.