آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۷۲۰۰
اهالی ورزش از انقلاب می‌گویند - 10

علوی: مردم ایران امروز نظام را از خودشان می‌دانند

معاون فرهنگی باشگاه استقلال با بیان اینکه انقلاب ما یک انقلاب اعتقادی و فرهنگی بود، گفت: این انقلاب باعث شده که مردم نظام را از خودشان بدانند.
سید مهدی علوی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص راهپیمایی دهه فجر و حضور ورزشکاران در این راهپیمایی گفت: اهالی فوتبال، بخصوص باشگاه استقلال همسو و همراه سایر مردم، در راهپیمایی 22 بهمن حاضر می شوند تا با آرمان های نظام بیعتی دوباره داشته باشند.
 
وی در ادامه افزود: فتح الله زاده به عنوان مدیرعامل باشگاه استقلال همیشه از پیشقراولان حضور در راهپیمایی ها بوده است، به یاد دارم در راهپیمایی 9 دی به همراه وی حضور داشتم که نمود بسیار زیادی در جامعه داشت.
 
معاون فرهنگی باشگاه استقلال یادآور شد: انقلاب ما یک انقلاب اعتقادی و فرهنگی بود که مردم به خاطر رسیدن به اعتقادات خود علیه رژیم طاغوت به پا خاستند؛ این انقلاب باعث شده که مردم امروز نظام را از خودشان بدانند.
 
علوی تصریح کرد: در سال های پس از انقلاب در عرصه ورزش می بینیم که تحول گسترده ای صورت گرفته و بحث مسائل اسلامی و اعتقادی در این حوزه بیش از گذشته نمود داشته؛ اگر در سال های پیش از انقلاب ایران تنها یک بار به جام جهانی فوتبال راه یافته بود، پس از انقلاب این حضور پررنگ تر شده و ایران همواره یکی از مدعیان اصلی آسیا برای حضور در جام جهانی گردیده است.
 
وی تصریح کرد: امیدوارم در عرصه فرهنگی ورزش نیز یک تحول خوب داشته باشیم؛ چرا که این امر، نقطه غفلت در ورزش ایران در سال های پس از انقلاب بوده است.
 
معاون فرهنگی باشگاه استقلال در پایان گفت: مهمترین مسئله در عرصه فرهنگ ورزش، جا به جایی مدام مسئولان فرهنگی است که این مسئله مشکل بسیاری در این حوزه به وجود آورده که امیدوارم با برنامه ریزی، در این بخش نیز شاهد تحولات گسترده باشیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
عبدالرضا الهي
-
۲۱ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۵:۱۲
با سلام
به نکات ظريفي اشاره شده. بي فرهنگي و بي اخلاقي در فوتبال مسئله مهميه که خيلي ها خجالت مي کشن بهش اعتراف کنن
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار