آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۶۹۱۲
اهالی ورزش از انقلاب می‌گویند-7:

اولیایی: محبوبیت تختی رژیم شاه را آزار می‌داد/ شکوفایی استعدادهای ورزشی به برکت انقلاب

مدیرعامل سابق باشگاه پاس گفت: در رژیم طاغوت ورزشکارانی که مردمی بودند و از مردم حمایت می‌کردند، محکوم به نابدی بودند و باید از صحنه خارج می‌شدند.

کاظم اولیایی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه ورزش گفت: ورزش ایران قبل از پیروزی انقلاب ابزاری برای حکومت طاغوت بود تا برای رسیدن به خواسته‌های خود از آن استفاده کند.


 وی در ادامه افزود: زمانی که حکومت مردمی نباشد ابزارهای آن نیز خلاف جهت خواسته‌های مردم است.


مدیرعامل سابق باشگاه پاس یادآور شد: در آن زمان ورزشکاری که مردمی بود و از مردم حمایت می‌کرد باید از صحنه خارج می‌شد مانند تختی که محبوبیت او رژیم را آزار می‌داد.


 وی خاطرنشان کرد: زمانی که تختی وارد سالن کشتی شد و بیش از شاپورغلامرضا برادر شاه تشویق شد، بسیاری از مردم می‌دانستند که به زودی وی مورد خطر و غیض حکومت قرار می‌گیرد.

 

اولیایی تختی را از ورزشکاران مردمی دانست و گفت: زمانی که زلزله بوئین‌زهرا اتفاق افتاد مردم برای اهدای کمک به حکومت اعتماد نداشتند اما زمانی که تختی آن کار بزرگ را انجام داد مردم با اعتمادی که به او داشتند کمک‌های زیادی را برای مردم زلزله‌زده ارسال کردند.


 وی تصریح کرد: جهت ورزش در آن زمان در جهت حکومت طاغوت بود اما با شکل‌گیری حکومت مردمی و پیروزی انقلاب، ورزش در جهت مردم حرکت کرد البته من اعتقاد دارم که توسعه کیفی بیشتری باید انجام می‌گرفت.


 مدیرعامل اسبق باشگاه پاس کمبود توسعه کیفی را به عدم وجود مدیریت در برخی از بخش‌های ورزشی دانست و گفت: اگر از لحاظ کیفی با مدیریت صحیح حرکت می‌کردیم بهره‌مندی جامعه از فضاهای ورزشی بیش از این می‌شد.


 وی خاطرنشان کرد: در بسیاری از مسائل ابرقدرت‌ها با تحریم‌های اقتصادی و سیاسی برای ایران موانعی ایجاد کردند ولی در زمینه ورزش چنین فرصتی برای آنها وجود ندارد پس باید اعتراف کرد که ورزش دریچه‌ای است که از طریق آن می‌توان توانمندی ملت ایران را به نمایش گذاشت و بر سکوهای قهرمانی قرار گرفت.


 اولیایی گفت: متاسفانه از توانمندی‌های ورزش به خوبی استفاده نکرده‌ایم و این مسئله به سوء مدیریت‌های داخلی و استفاده از مدیریت‌های غیرتخصصی و ورود افراد غیرکارشناس بر می‌گردد؛ مدیران ما باید حداقل شناخت‌های ورزشی داشته باشند تا بتوانند از توانمندی‌های ورزش استفاده کنند.

 

وی در ادامه به انتخابات کمیته ملی المپیک اشاره کرد و گفت: متاسفانه این روز ها شاهدیم که دعوای برخی افراد بر سر انتخابات کمیته ملی المپیک سبب شده است تا کرسی های بسیاری را در فدراسیون های جهانی از دست بدهیم؛ کرسی هایی که برای به دست آوردن آنها به سال ها تلاش نیاز است به راحتی و در یک لحظه غفلت از دست می رود.

 

مدیر عامل سابق باشگاه پاس به جایگاه کرسی های بین المللی اشاره کرد و گفت: باید کرسی های بین المللی را اشغال کنیم و با کسب جایگاه های مدیریتی جهانی از حقوق ملت ایران در ورزش و فدراسیون های جهانی دفاع کنیم و نباید به خاطر احراز پست های داخلی نسبت به کرسی های جهانی بی تفاوت باشیم و نقش آنها در پیشرفت ورزش کشور را نادیده بگیرم.

 

وی تصریح کرد: باید حضور فعال و ملموس در سازمان های بالادستی ورزش در دنیا داشته باشیم تا پیش از پیش شاهد شکوفایی ورزش باشم.

 

اولیایی در پایان گفت: در خصوص کرسی های بین المللی ضعف هایی وجود دارد اما نباید فراموش کرد که جایگاه ورزش امروز در جامعه با نظام طاغوت کاملا متفاوت است و امروز در این حکومت مردمی با توجه به جایگاه ورزش در رشد جامعه، زمینه شکوفایی استعداد های جدید در ورزش فراهم شده است. 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار