نکته جالب دیگر توجه دیگر این بود که با وجود این که نام این نمایشگاه موبایل است، اما هیچ غرفه ای بهجز غرفه سامسونگ ...
به گزارش خبرنگار علمی«خبرگزاری دانشجو» طبق وعده برگزارکنندگان کنگره، قرار بود راس ساعت 9 صبح در نمایشگاه بین المللی تهران سالن 1 ساختمان اداری، افتتاحیه رسما برگزار شود.
با وجود این که در ساعت 9 تعداد حضار به میزانی بود که همایش شروع شود، اما طبق رسم موجود، کمی تاخیر در حد 30 دقیقه چاشنی کار شد تا مراسم رسما ساعت 9.30 با سخنرانی پهلوان زاده دبیر کنگره آغاز شود.
بی انصافی است که تمام تقصیرها را گردن برگزار کنندگان بیندازیم و باید بدقولی سخنرانان دعوت شده به کنگره را نیز مد نظر قرار دهیم.
باز جای شکرش باقی است که برخی از کسانی که برای سخنرانی دعوت شده بودند، جانشینانشان را فرستاده بودند و گرنه اگر ملاک را آن برخی دیگر قرار میدادیم، اصلا شاید مراسم سخنرانی نداشت.
به هر حال علی رغم این تاخیر و ناهماهنگیها که به همت برگزار کنندگان کنگره زیاد ملموس و محسوس نبود، در طی حدودا 4 ساعت مراسم، شاهد سخنرانی های مفید و ارایه آمارها و مطالب جالب و تخصصی از سوی سخنرانان بودیم.
به نظر میرسید در انتخاب سخنران مدعو، دقت خاصی به عمل آمده بود. چون در آنجا دیگر از سخنرانی های خسته کننده و بی هدف خبری نبود.
پس از سخنرانی نمایندگانی از سازمان های مربوطه و اپراتورهای تلفن همراه و همچنین ریاست دانشگاه شریف که به نوعی میزبان این کنگره محسوب میشد و همچنین استراحت کوتاه مدتی که در وسط همایش به مدعوین دادند، نوبت به اعلام برندگان در بخش های مختلف مسابقات و اهدای جوایز رسید.
نکته ای که خیلی جالب به نظر میرسید، تفاوت دعوت از برندگان بر روی سن نسبت به مراسمهای مشابه بود.
طبق عرفی که وجود دارد، شخصی که به عنوان برنده نامش خوانده میشود، بهدنبال آن و یا حتی قبل از آن باید دقیقا نام اثر وی نیز برای حضار اعلام شود تا همه بدانند که آقا یا خانم فلانی که به عنوان برنده خوانده شده، برای چه چیزی برنده شده است. اما اثری از اعلام جزئیات در سخنان مجری مشهود نبود.
پس از افتتاحیه، سری به نمایشگاه موبایل و فناوری های همراه که در کنار این همایش و در سالن 38 نمایشگاه برگزار میشد، زدیم.
از آنجا که به تبع این همایش تخصصی 4 روزه که در آن اساتید معتبری از ایران و کشورهای مختلف حضور دارند، یک نمایشگاه موبایل تخصصی و باکیفیت انتظار میرفت اما در کمال تاسف باز هم همان اتفاقی که در الکامپ رخ داد، اینجا نیز تکرار شد.
هرچند که این همایش و نمایشگاه به نوعی در حوزه تخصصی اپراتورهای محترم تلفن همراه است اما باید توجه داشت که در نمایشگاهی که فقط یک سالن به آن اختصاص داده شده است و گنجایش حدودا 70 و یا 80 غرفه درآن وجود دارد، خوشایند نیست که حدود 40 درصد از فضای سالن را فقط به 4 غرفه اختصاص دهند.
بههر حال سوای از رنگ و بویی که اپراتورهای همیشه حاضر که به نوعی پای ثابت اکثر نمایشگاه های مرتبط در این حوزه هستند، به این نمایشگاه داده بودند، میتوان گفت که دیگر غرفه ها حرف زیادی برای گفتن نداشتند و با وجود این که برخی از آنها هنوز هم غرفه های خود را آماده نکرده بودند، حال و هوای نمایشگاه در روز اول به شدت کرخت بود.
نکته جالب دیگر توجه دیگر این بود که با وجود این که نام این نمایشگاه موبایل است، اما هیچ غرفه ای بهجز غرفه سامسونگ (که آن هم بهصورت خیلی جزئی و محض خالی نبودن عریضه)، در زمینه نمایش تلفنهای همراه، برنامه ای نداشتند.
به نظر میرسد آنچه در نمایشگاه الکامپ امسال رخ داد و در آن حواشی بیشتر از اصل ماجرا بود، ویروسی شده است که گریبانگیر تمام نمایشگاه های حوزه فناوری اطلاعات در ایران میگردد و این اصلا خوشایند نیست.