کد خبر:۲۲۹۴۶۳
دبیر علمی همایش «بررسی ابعاد زندگی دوم»:

نسل چهارم ارتباط اینترنتی آواتاریسم است

فولادی با اشاره به نسل های قبل ارتباطات اینترنتی پدیده زندگی دوم یا همان آواتاریسم را چهارمین نسل این ارتباطات دانست و گفت: ما نباید نسبت به این موضوع تفکری ساده‌انگارانه داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، دکتر کاظم فولادی دبیر همایش تخصصی «بررسی ابعاد زندگی دوم»، امروز در پژوهشگاه فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهی گفت: از ابتدا تا کنون ما با چهار نسل ارتباط اینترنتی مواجه بوده‌ایم؛ نسل اول ایمیل (EMAIL)، نسل دوم instant message یا همان چت که برای برقراری ارتباطات شخصی بوده و نسل پیشرفته‌تر آن چت‌های صوتی و تصویری هستند، نسل سوم شبکه‌های اجتماعی(social network) هستند که هم‌اکنون طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است و نسل چهارم که کم‌کم جای تمام حوزه‌های قبلی را پر کرده، پدیده زندگی دوم یا همان آواتاریسم است که به افراد اجازه می‌دهد چهره دومی از خود بسازند و در فضای مجازی با آن زندگی کنند که ما نباید نسبت به این موضوع تفکری ساده‌انگارانه داشته باشیم.

 

دبیر همایش زندگی دوم افزود: باید توجه داشت که قبل از اپیدمی شدن این پدیده، ابعاد مختلف آن شناسایی شود و نسبت به جنبه‌های اصلی آن شناخت پیدا کنیم تا بتوانیم آمادگی کامل برای روبرو شدن با این پدیده را داشته باشیم، نه اینکه مثل سه نسل قبلی تکنولوژی، این ما باشیم که خودمان را با تکنولوژی هماهنگ کنیم.


وی با اشاره به اهداف بررسی ابعاد زندگی دوم گفت: تبیین ابعاد فلسفی، فرهنگی، اجتماعی، دینی در حوزه زندگی دوم، آشنایی کارشناسان و دست‌اندرکاران فضای سایبر با زندگی دوم، آشنایی و استخراج زمینه‌های تحقیقاتی پیرامون زندگی دوم، آگاهی مردم و اقشار عادی با زندگی دوم و شناسایی فرصت‌ها و تهدیدات زندگی دوم از اهداف برگزاری این همایش است.

 
فولادی با اشاره به اینکه 28 مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شده است، گفت: داوران 15 مقاله را، مرتبط تشخیص داده و 10 مقاله جهت ارائه در همایش در نظر گرفته شده است.

 

دبیر همایش زندگی دوم به دستاوردهای این همایش اشاره کرد و گفت: برآورد ظرفیت نظری و علمی در حوزه زندگی دوم، مشخص شدن دغدغه‌های موجود در زندگی دوم، تعیین مسائل مهم پژوهش بومی در حوزه زندگی دوم و ارائه نمونه ی ارتباط حوزه و دانشگاه در زندگی دوم از دستاوردهای این همایش است. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار