کد خبر:۲۳۲۰۹۰

نقش تشکل‌های دانشجویی در ایام انتخابات

ایجاد فضایی پر از امید و همدلی و با نشاط سیاسی در دانشگاه باید توسط جنبش‌های دانشجویی شکل بگیرد که در این میان نقش تشکل‌های دانشجویی بسیار حائز اهمیت است.
نقش تشکل‌های دانشجویی در ایام انتخابات نقش تشکل‌های دانشجویی در ایام انتخابات

گروه باشگاه دانشجویان «خبرگزاری دانشجو»، حسین شهری؛ با توجه به نزدیک شدن به زمان انتخابات ریاست جمهوری یازدهم موضوعی که در درجه اول در مورد فضای دانشگاه به ذهن متبادر می شود فعالیت تشکل های دانشجویی در باب مسائل سیاسی و فعالیت گروه ها و جریان های مختلف در جامعه می باشد.

 

در این مورد توجه به چند نکته در مورد فعالیت تشکل های دانشجویی در فضای دانشگاه می تواند مهم باشد تا بتوان همانند انتخابات گذشته؛عظمت و بزرگی ملت ایران و آگاهی و بصیرت قشر دانشگاهی را به جهانیان نشان دهیم:

 

  • تشکل‌های اسلامی سیاسی دانشگاه ها نباید رویه تک صدایی به خود بگیرد بلکه باید به صورت چند صدایی و با استفاده از علایق و سلایق متفاوت، افکار و دیدگاه‌های مختلف دانشجویی را در محیط دانشگاه و در راستای حفظ و گسترش دستاوردهای انقلاب اسلامی و تعمیق بینش اسلامی و بصیرت ولایی بکار گیرند.

 

  • تشکل‌ها باید ضمن ایجاد گفتمان در درون فضای دانشگاه، فضای پرسشگری و مطالبه‌گری را در جهت حفظ ارزش‌های انقلاب اسلامی فراهم آورند.

 

  •  جنبش دانشجویی دارای گفتمان واحدی است، وقتی این گفتمان در چارچوب انقلاب اسلامی و زیر پرچم ولایت مطلقه فقیه باشد جنبش دانشجویی را به جنبش لله تبدیل می کند؛ گفتمانی که منشاء آن منویات مقام معظم رهبری است و بر محور ولایت‌مداری و حفظ حرمت خون شهدا و آرمان های امام راحل(ره) حرکت می‌کند.

 

  •  ایجاد فضایی پر از امید و همدلی و با نشاط سیاسی در دانشگاه باید توسط جنبش‌های دانشجویی شکل بگیرد که در این میان نقش تشکل‌های دانشجویی بسیار حائز اهمیت است. نباید چند گروه مقابل یکدیگر بایستند به طوری که پازل دشمن را تکمیل کنند. بعضا میان تشکل ها در دانشگاه اختلاف نظرهایی وجود دارد؛ در این صورت باید فضایی برای گفت‌وگو و مناظره میان این گروه‌ها در دانشگاه ایجاد شود تا گفتمان درون دانشگاهی از بدنه دانشجویی شکل گیرد.

 

با این اوصاف، اگر توانستیم در فضای دانشگاه یک روحیه همدلی، همکاری، هماهنگی و گفتمان سازی را در جهت برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در سال 92 فراهم کنیم، موفق خواهیم بود.گرچه تحزب در جامعه قابل قبول است اما در جامعه خیلی شاهد احزاب و دسته بندی سیاسی متنوع و رسمی نیستیم و اگر دانشجویان به عنوان عنصر خلاق با احزابی که در جمهوری اسلامی ایران وجود دارد، تعامل کرده و به نقادی‌های زنده بپردازند حیات و سرزندگی را به دنبال خواهد داشت.

 

نباید اجازه دهیم تشکل های دانشجویی دستاویز گروه های سیاسی بشوند.با توجه به فرا رسیدن ایام انتخابات شاهد احساس تکلیف کردن عده ای هستیم که به دنبال منفعت خود هستند و سعی دارن از این قشر در جهت دستیابی به اهداف خود استفاده کنند، باید گفت طوری بایستی عمل کرد که دانشگاه به جولانگاه سیاسی افراد تبدیل نشود.

 

 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار