استاد دانشگاه شهید بهشتی با بیان اینکه شعارهای تبلیغاتی تمام کاندیداهای انتخاباتی در دنیا بر پایه پنج شاخصه است، گفت: محور اصلی شعارهای امام خمینی (ره) و گفتمان انقلاب اسلامی، تربیت انسانها بوده است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، مهدی خیراللهی روز گذشته در همایش «انتخابات 92، سیاسی یا اقتصادی» در سالن اجتماعات دانشگاه پیام نور رشت، با اشاره به مثلث علم، قدرت و ثروت تصریح کرد: رسیدن سریع به ثروت و علم سخت است؛ اما رسیدن به قدرت سادهتر است و با آن میتوان به علم و ثروت نیز رسید.
وی با بیان اینکه قدرت سیاسی به معنای اراده برای بردن سهم بیشتری از دنیا است، افزود: حدود 100 نفر برای انتخابات ریاست جمهوری سال آینده خود را آماده میکنند و تقریبا هیچ یک از این افراد برنامه دقیقی از اهداف خود پس از انتخاب شدن ارائه نداده اند.
استاد دانشگاه شهید بهشتی مثلث علم، تلاش و تبلیغات را مثلث سهم نامید و بیان داشت: سهم هر فردی از هر چیزی به اندازه فهم و علم، تلاش و همچنین تبلیغات اوست.
خیراللهی با بیان اینکه در دنیای امروز با تبلیغات میتوان به قدرت رسید، تصریح کرد: در عرصه انتخابات ریاست جمهوری سال 92 بیشتر کاندیداها تنها راهبرد تبلیغاتی و شعار دارند.
وی انتخابات در ایران را شخصیتمحور خواند و افزود: طبق فرموده امام علی (ع) «برای خراب کردن کارها، مسئولیتهای کوچک را به افراد بزرگ و مسئولیتهای بزرگ را به افراد کوچک بسپارید تا هر دو نتوانند وظایف خود را درست انجام دهند».
این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه در جمهوری اسلامی مسئولان با رای مردم انتخاب میشوند، تصریح کرد: برخی مسئولان پس از انتخاب شدن به قدری از مردم جدا میشوند که کسی نمیتواند به آنها دسترسی داشته باشد.
خیراللهی با بیان اینکه در کشورهایی مانند ایران دولتها بر تمام امور تسلط دارند، خاطرنشان کرد: یکی از دلایل افزایش تحریمها علیه ایران این است که دولتها برخلاف کشورهای غربی که فعالیتهای خود را از طریق موسسهها و شرکتهای خصوصی دنبال میکنند، به صورت مستقیم در تمام عرصههای بینالمللی دخالت میکنند.
وی برخی تصمیمها در کشور را یک شبه نامید و افزود: در آموزش و پرورش بدون توجه به زیرساختها سخن از سیستم آموزشی 3ـ3ـ6 و هوشمندسازی مدارس گفته میشود و مسئولان هوشمندسازی را صرفا در قرار دادن چند لپتاب در مدارس میدانند.
کارشناس شبکه جهانی سحر، با بیان اینکه برخی افراد با هدف خدمت پا بر عرصه انتخابات میگذارند، گفت: اگر کاندیدایی بداند که فردی بهتر از او نیز وجود دارد و همچنان در عرصه انتخابات بماند، نسبت به خود، مردم و خدا خیانت کرده است.
خیراللهی جایگاه احزاب در دنیای کنونی را بسیار مهم دانست و افزود: در کشورهای پیشرفته به دلیل اینکه دولتها کوچک هستند تغییر دولتها تنها در سطح وزیر و معاون وزیر انجام میشود؛ اما پس از انتخابات در کشورهایی مانند ایران تغییرات حتی تا سطح آبدارچی یک اداره نیز صورت میگیرد.
وی با اشاره به اینکه امروزه برخی قانونها برای ماندن در قدرت تصویب میشود، تصریح کرد: اقتصاد کشور به دلیل شخصمحور بودن و تغییرات گسترده و با توجه به نزدیک بودن انتخابات 92 در وضعیت راکد قرار دارد و همه منتظر هستند تا ببینند چه دولتی و با چه سیاستهایی به قدرت میرسد.
این استاد دانشگاه مهمترین هدف غرب را براندازی گفتمان انقلاب اسلامی ذکر کرد و گفت: سادهترین روش ناکارآمدی گفتمان انقلاب اسلامی ضربه زدن به اقتصاد کشور است.
خیراللهی به پرونده فسادهای بزرگ مالی و اقتصادی اشاره کرد و بیان داشت: انجام فسادهای بزرگ و برخورد ضعیف با متخلفان موجب جرأت یافتن دیگران برای انجام فسادهای دیگر میشود.
وی با بیان اینکه در شرایط کنونی کشور باید به دنبال ایجاد فضایی سالم و اتحاد بود، افزود: باید با برنامه به دنبال رسیدن به اهداف بود.
این استاد دانشگاه با اشاره به هدفمندسازی یارانه ها خاطرنشان کرد: به جای اینکه پولها را به صورت مستقیم به مردم دهیم باید آنها را در پروژههای مختلف و کارآفرین هزینه کنیم.