آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۶۰۱۴

نامه ۱۰۰۰ نفر از نخبگان سلامت کشور به سران قوا؛ پاسخ قاطع به بیانیه اقتصادی ۱۸۰ نفره

در پی انتشار بیانیه‌ای از سوی ۱۸۰ اقتصاددان که واکنش‌های فراوانی در فضای عمومی و نخبگانی کشور برانگیخت، جمعی از نخبگان حوزه سلامت کشور با امضای نامه‌ای خطاب به سران سه قوه، ضمن تأکید بر ضرورت حفظ وحدت ملی و مقابله با خیانت‌های اقتصادی و رسانه‌ای، خواستار برخورد با تحرکات تفرقه‌افکنانه شدند.

نامه ۱۰۰۰ نفر از نخبگان سلامت کشور به سران قوا؛ پاسخ قاطع به بیانیه اقتصادی ۱۸۰ نفره

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بیش از 1000 نفر از اساتید و اعضای هیئت علمی و نخبگان حوزه سلامت کشور در نامه ای به سران قوا ضمن تاکید بر حفظ وحدت، خواستار مقابله با خیانت هایی شدند که در میان جنگ و وادادگی مقابل آمریکا و اسراییل دنبال شکاف اجتماعی و برهم زدن وحدت فراگیر شده در بین آحاد مردم، شدند.

در این نامه آمده است:

جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان
رئیس محترم جمهور

جناب حجت‌الاسلام والمسلمین آقای محسنی اژه‌ای
رئیس محترم قوه قضائیه

جناب آقای دکتر محمدباقر قالیباف
رئیس محترم قوه مقننه

نخبگان و مردم شریف نظام جمهوری اسلامی ایران

 

سلام علیکم؛

 

رژیم صهیونیستی با همراهی آمریکای جنایتکار پس از نیم قرن ناکامی در اعمال انواع فشارهای اقتصادی، اجتماعی و سیاسی علیه مردم این سرزمین، این‌بار در یک عملیات جنایتکارانه، جنگ تحمیلی را علیه ایران آغاز کرد که با راهبری مقام معظم رهبری و فرماندهان نظامی و هوشیاری، وحدت و ایستادگی مثال‌زدنی مردم شریف کشور، این حربه آن‌ها نیز علیرغم برنامه‌ریزی‌های چندساله و متعددی که داشته‌اند، ناکام ماند و جهانیان دیدند و شنیدند که رژیم صهیونیستی چگونه دست از پا درازتر مجبور به توقف جنگ شد.

 

همگان می‌دانند که استکبار در این جنگ به خیال خود دنبال اهداف چندبعدی و در نهایت فروپاشی ایران بود. او به خیال خود و با طمع به برخی اتفاقات و حوادث داخلی، به این نتیجه رسیده بود که افکار عمومی دیگر آماده تغییر در ساختارها و نظامات حاکم بر کشور است و با دل بستن به همین توهمات راه را برای انجام اهداف خود فراهم دید و به همین دلیل در وسط مذاکرات و در زمانی که روز مذاکرات بعدی را مشخص کرده بود، دست به جنایت زد و جمعی از فرماندهان، اساتید و زن و کودکان این مرز و بوم را به شهادت رساند.

 نامه ۱۰۰۰ نفر از نخبگان سلامت کشور به سران قوا؛ پاسخ قاطع به بیانیه اقتصادی ۱۸۰ نفره

دستاورد بزرگ جنگ تحمیلی ۱۲ روزه برای تمام اقشار و نخبگان جامعه این بود که ملت ایران نشان داد نه‌تنها در طراحی‌ها و شکاف‌های اجتماعی بازی نمی‌خورد، بلکه در بزنگاه بر سر آرمان‌ها و داشته‌های کشور خود با هیچ دشمنی شوخی نداشته و با حفظ وحدت و انسجام خود مقابل هر طراحی‌کننده علیه نظام و کشور خود، محکم می‌ایستند.

 

همگی دیدند شعارهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل محکم‌تر و قاطع‌تر از گذشته توسط اقشار مختلف مردم در خیابان‌های کشور طنین‌انداز شد که با انتقال این پیام که پیام اقتدار و ایستادگی است، آمریکا و رژیم صهیونیستی حساب کار دستشان آمد که طراحی چندساله‌ٔشان برای تجزیه کشور با تکیه بر گسست اجتماعی، با شکست مواجه شده است.

 

حال که دستگاه استکبار برخلاف تصور، به اهداف شوم خود نرسیده است، صداهای مشکوک در داخل با هدف به‌هم‌زدن وحدت و همبستگی شکل‌گرفته مردم به گوش می‌رسد. عده‌ای که خود را استاد دانشگاه می‌دانند (که البته همه مدیران مملکت بوده‌اند و باید پاسخگوی وضعیت فعلی باشند)، صریحاً ۱۸۰ درجه مخالف فضای امنیتی کشور و به نفع اهداف رژیم جنایتکار صهیونیستی و آمریکای جهان‌خوار دست به قلم شده‌اند و جنگ را نتیجه رفتار نظام دانسته‌اند و خواستار تسلیم کشور در قبال آمریکا با تغییر رویکرد نظام و برقراری ارتباط بر اساس خواسته‌ها و منافع آمریکا شده‌اند.

 

حال باید پرسید در این بحبوحه جنگ و جنایت‌های آمریکا و اسرائیل که برای چندمین بار است که برای مردم سرزمین ایران ثابت شده که دیگر آمریکا قابل اعتماد نیست، حرف از وادادگی و عبور از نظام جز خیانت به کشور با هدف برهم‌زدن وحدت و به سود منافع شخصی و حزبی برخی است؟

 

بررسی تاریخی نشان می‌دهد پارادایم‌های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و سیاست خارجی مملکت در دوره‌های مختلف بر اساس امیال و نظرات این افراد می‌چرخیده تا به وضع موجود رسیده‌ایم... حالا نامه نوشته‌اند و گفته‌اند نظام باید تغییر پارادایم بدهد و برود مذاکره (بخوانید تسلیم و ذلت) کند. انگار نه انگار که وسط مذاکره بودیم که به ما حمله نظامی کردند! مگر می‌شود به همین راحتی و در آزادانه‌ترین حالت ممکن علیه نظام و کشور در حال جنگ از پشت خنجر زد؟

 

بر اساس همین نگاه‌ها بود که کشور فقط به‌خاطر ارتباط با چند کشور مذکور که اکنون دست‌شان به خون هم‌وطنان و نخبگان و فرماندهان عزیز ما آلوده شده، دچار بحران‌های اقتصادی، اجتماعی و حتی بحران‌هایی در حوزه سلامت شد. هیچ فرد عاقلی فراموش نمی‌کند تحریم‌های همین آمریکا و به تبع آن برخی کشورهای اروپایی از ورود دارو به کشور برای برخی بیماران کودک ما جلوگیری کرد که موجب فوت تعداد زیادی از این عزیزان شد، یا در وسط بحران کرونا چطور حتی از ورود ماسک به کشور جلوگیری می‌کردند یا در همین جنگ تحمیلی ۱۲ روزه چطور هم کودکان و زنان مظلوم و هم‌وطن جلوی چشمان کادر درمان پرپر شدند... حال در وسط این جنایت وارد شده چطور هجمه به نظام و کشور می‌کنند و درخواست خیانت‌گونه تسلیم در برابر قاتلان مردم کشورمان را می‌دهند؟

 

حال که تجربه وحدت بین مردم کشور و نظام جمهوری اسلامی بیش از گذشته پیش‌روی ماست، در ابتدا درس عبرتی است برای تفکر و دشمنی که نیم‌قرن می‌خواهد ایران و نظام جمهوری اسلامی را از بین ببرد ولی هربار با انسجام ملی مردم مواجه می‌شود و نیز در ادامه باید توسط تمام عناصر کشور، خصوصاً مسئولین محترم مورد حفاظت و مراقبت قرار گیرد که نکند مورد خدشه توسط دوقطبی‌های کاذب و منفعت‌طلبی‌ها قرار گیرد.

 

امضا‌کنندگان این نامه، ضمن محکوم‌کردن تجاوز و جنایت رژیم تروریستی صهیونیستی با همراهی آمریکای جنایتکار به کشور عزیزمان ایران و به شهادت رساندن فرماندهان، استادان و نخبگان و مردم مظلوم، توجه نخبگان و خصوصاً مسئولین کشور به موارد زیر را حیاتی دانسته و به آن تأکید دارند:

 

۱. حفظ و تداوم مسئله وحدت شکل‌گرفته بین مردم و نظام جمهوری اسلامی ایران که با عنایت خداوند و هدایتگری رهبر فرزانه و حکیم انقلاب شکل گرفته را امری ضروری دانسته و هر خدشه‌ای به این امر مهم از سوی هر عنصر و هر نامه و بیانیه‌ای که منجر به ایجاد دوقطبی‌ها و قرار دادن مردم مقابل نظام مقدس جمهوری اسلامی باشد را ضد امنیت کشور دانسته و خواستار برخورد جدی مسئولین قضایی و امنیتی کشور با آن هستیم.

 

۲. تجربه نزدیک به نیم‌قرن مواجهه با استکبار خصوصاً آمریکای جنایتکار در دوره‌های اجرایی مختلف نشان داده است که آمریکا به هیچ وجه مورد اعتماد نیست، کمااینکه همگان دیدند که مسئولین محترم ما سر میز مذاکره بودند که آمریکا و رژیم صهیونیستی طراحی جنگ علیه کشور را انجام داده و به خاک کشور تجاوز کرد. ما اعلام مذاکره دوباره با این دولت جنایتکار را خلاف رویه وحدت دانسته و بیان آن از سوی مسئولین را انتقال موضع ضعف به این کشور متخاصم می‌دانیم و زمینه تجاوز مجدد را فراهم می‌کند.

 

۳. انعکاس گفتمان انقلاب اسلامی در دنیا است که توانست جهان را از دوقطبی شرق و غرب درآورد و نظام چندقطبی در دنیا را ترسیم کند و در این شکل‌گیری چندقطبی، تجربه‌ها و فرصت‌های بین‌المللی فراوانی پیش‌روی مسئولین نظام مقدس جمهوری اسلامی قرار گرفت که می‌توان با استفاده از این ظرفیت نه‌تنها بسیاری از مشکلات اقتصادی و امنیتی را حل کرد بلکه بیش از گذشته در جهان نقش‌آفرینی کرد، مانند قرارداد بریکس، تفاهم‌نامه‌ها با برخی کشورهای اقتصاد نوظهور و ارتباط استراتژیک با کشورهای همسایه... به جای پرداختن به مذاکره با جنایتکاران جهان.

 

۴. برای تثبیت وحدت و همگرایی در درون، پیشنهاد می‌شود به سرعت با مسئله نفوذ و خط امتداد آن در حوزه‌های امنیتی، اقتصادی، اجتماعی و سیاسی برخورد جدی صورت گیرد و گزارش آن به مردم ارائه شود که این تسکینی است برای آلام مردم دردکشیده ایران.

 

۵. مقابله با سوداگران اقتصادی که در درون، مسیر حضور جانیان صهیونیستی را در بازارهای اقتصادی مانند دلار باز کرده‌اند و ضربه فراوان به سبد خانوار خصوصاً در حوزه سلامت و... زده‌اند را جدی‌تر از گذشته در دستور کار قرار دهید.

 

۶. مبارزه با فساد و تبعیض، رسیدگی به امورات مردم را بر اساس رهنمودهای مقام معظم رهبری و اسناد بالادستی، مسیری مشخص برای حل تمامی موضوعات اقتصادی، اجتماعی و سیاسی دانسته و همه این‌ها را در سایه تلاش‌های جهادگونه مسئولین و همراهی مردم می‌دانیم و هرگونه بیان موضوعاتی چون تغییر در چارچوب و پارادایم نظام را مباحث انحرافی دانسته و بیان آن در این زمان را مخالف وحدت و سوءاستفاده از شرایط برای منافع شخصی و حزبی می‌دانیم و انتظار داریم برخورد جدی با این مقوله‌های وحدت‌شکن صورت گیرد.

 

۷. هرگونه مقابله با نظام مقدس جمهوری اسلامی و رهبری فرزانه و توهین به مسئولین کشور را بازی در زمین دشمن در این وضعیت جنگی دانسته و برخورد فوری و عبرت‌آموز را از مسئولین امنیتی و قضایی خواستاریم.

 

۸. راه علاج حل مشکلات کشور را تکیه بر توان داخلی و استفاده از ظرفیت‌های نخبگان دانشگاهی و تلاش مجاهدانه می‌دانیم و از مسئولین اجرایی کشور خواستار حمایت همه‌جانبه از نخبگان برای رسیدن به اهداف عالیه کشور هستیم.

 

امید است با عنایت به تجربه گران‌بهای به‌دست‌آمده از وحدت همه‌جانبه و عیان شدن نیات شوم دشمنان ایران و اتکاء به خداوند متعال و تلاش‌های نخبگان و مردم کشور با هدایتگری رهبری معظم انقلاب، آینده‌ای استوار، محکم و پیروز پیش‌روی مردم عزیز ایران باشد. ان‌شاءالله.

جمعی از نخبگان، اساتید و اعضای هیئت علمی حوزه سلامت کشور

 

اسامی برخی از اعضای هیأت علمی و نخبگان حوزه سلامت امضا کننده نامه :

1.      محمد هادی ایمانیه (استاد تمام و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز)

2.      عباس مسجدی آرانی (هیات علمی علوم پزشکی شهید بهشتی)

3.      سید علی ریاض (علوم پزشکی تهران)

4.      امیرپاشا طباییان (هیات علمی علوم پزشکی ایران)

5.      غلامرضا حسن زاده (استاد تمام و هیات علمی علوم پزشکی تهران)

6.      علی فتحی آشتیانی (استاد تمام و هیات علمی علوم پزشکی بقیه الله)

7.      سیدمحمد پورحسینی (هیات علمی علوم پزشکی)

8.      حیدر محمدی (داروساز و سیاست گذار حوزه غذا و دارو)

9.      عباس شیراوژن (علوم پزشکی تهران)

10.  مونا زینالو (هیات علمی علوم پزشکی تهران)

11.  عبدالرضا پازوکی (استاد تمام و هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران)

12.  قباد محمدی (استاد تمام و هیات علمی علوم پزشکی کرمانشاه)

13.  فرهاد غلامی (هیات علمی علوم پزشکی مازندران)

14.  مسعود صالحی (استاد تمام و هیات علمی علوم پزشکی زاهدان)

15.  سیدوحید حسینی (استاد تمام و هیات علمی علوم پزشکی شیراز)

16.  محمد شریعتی (استاد تمام و هیات علمی علوم پزشکی تهران)

17.  حمید عمادی کوچک (استاد تمام و هیات علمی علوم پزشکی تهران)

18.  حسین زارع (استاد تمام و هیات علمی علوم پزشکی تهران)

19.  محمدتقی بیگ محمدی (استاد تمام و هیات علمی علوم پزشکی تهران)

20.  سعید چنگیزی آشتیانی (استاد تمام وهیات علمی علوم پزشکی ایران)

21.  حسن ابوالقاسم گرجی (استاد تمام و هیات علمی علوم پزشکی ایران)

22.  منیژه متولیان (استاد تمام و هیات علمی علوم پزشکی ایران)

23.  سید مهدی رضایت (استاد تمام و هیات علمی علوم پزشکی تهران)

24.  بهروز براتی (هیات علمی علوم پزشکی شهید بهشتی)

25.  اردشیر لفظی (استاد تمام و هیات علمی علوم پزشکی شهید بهشتی)

26.  مهدی زبیری (استاد تمام علوم پزشکی کرمانشاه)

27.  جمال سروری (استاد تمام وهیات علمی علوم پزشکی شیراز)

28.  محمد مهدی مجذوبی (استاد تمام و هیات علمی علوم پزشکی همدان)

29.  قاسم سلگی (استاد تمام و هیات علمی علوم پزشکی همدان)

30.  عزیز کامران (استاد تمام و هیات علمی علوم پزشکی اردبیل)

31.  سیامک طهامسبی (هیات علمی علوم پزشکی توابخشی و سلامت اجتماعی)

32.  سعید ناطقی (هیات علمی علوم پزشکی تهران)

33.  محبوبه حقیقی (هیات علمی علوم پزشکی شهید بهشتی)

34.  عبدالوهاب برادران (هیات علمی علوم پزشکی ایران)

35.  ساجده ریاضی (هیات علمی علوم پزشکی ایران)

36.  شهلا میرگلوی بیات (هیات علمی علوم پزشکی ایران)

37.  فاطمه سرو (هیات علمی علوم پزشکی ایران)

38.  طاهره ذبیحی (هیات علمی علوم پزشکی ایران)

39.  سید محمد طباطبایی (هیات علمی علوم پزشکی ایران)

40.  محمود ابراهیمی (هیات علمی علوم پزشکی مشهد)

41.  نادره معماریان (هیات علمی علوم پزشکی ایران)

42.  رضا تحویلیان (هیات علمی علوم پزشکی کرمانشاه)

43.  محمدکاظم بخشنده (هیات علمی علوم پزشکی تهران)

44.  احسان شریفی پور (هیات علمی علوم پزشکی شهید بهشتی)

45.  زهره طبیب زاده (هیات علمی علوم پزشکی شهید بهشتی)

46.  محمدرضا غلامی (هیات علمی علوم پزشکی کرمانشاه)

47.  محسن ژاله (هیات علمی علوم پزشکی کرمانشاه)

48.  نرگس اسکندری (هیات علمی علوم پزشکی قم)

49.  سید فخرالدین حجازی (هیات علمی علوم پزشکی قم)

50.  فاطمه شریفی فرد (هیات علمی علوم پزشکی قم)

51.  محمد تقدسی (هیات علمی علوم پزشکی کرمانشاه)

52.  محسن موقوفه ای (هیات علمی علوم پزشکی کرمانشاه)

53.  روح الله شریفی (هیات علمی علوم پزشکی کرمانشاه)

54.  لیلا فتح بیاتی (هیات علمی علوم پزشکی قم)

55.  حسن قبادی (هیات علمی علوم پزشکی اردبیل)

56.  ابوالفضل نصیری (هیات علمی علوم پزشکی کرمانشاه)

57.  حمید پژاوند (هیات علمی علوم پزشکی کرمانشاه)

58.  مریم احمدپور (هیات علمی علوم پزشکی کرمانشاه)

59.  افسانه رئیسی فر (هیات علمی علوم پزشکی ایلام)

60.  مرتضی اکبری (هیات علمی علوم پزشکی ایلام)

61.  علی اکبر زینالو (هیات علمی علوم پزشکی تهران)

62.  محمدحسین صفاری (هیات علمی علوم پزشکی شهرکرد)

63.  مهدی رهبر (هیات علمی علوم پزشکی اردبیل)

64.  محمد جعفرزاده (هیات علمی علوم پزشکی اردبیل)

65.  حافظ میرزانژاد اصل (هیات علمی علوم پزشکی اردبیل)

66.  علی صادقی مقدم (هیات علمی علوم پزشکی دزفول)

67.  حسین فیروزی (هیات علمی علوم پزشکی مازندران)

68.  محمد علی قائمی (هیات علمی علوم پزشکی مشهد)

69.  محمد امین حبیبی (هیات علمی علوم پزشکی)

70.  زهرا قاسم پور (هیات علمی علوم پزشکی)

71.  زهرا فتاح (هیات علمی علوم پزشکی)

72.  فاطمه دهقانی (هیات علمی علوم پزشکی)

73.  پریسا محمدی (هیات علمی علوم پزشکی کرمانشاه)

74.  سامان محمدی (هیات علمی علوم پزشکی)

75.  احمد توکلی (هیات علمی علوم پزشکی)

76.  مهدی مهدوی (هیات علمی علوم پزشکی تهران)

77.  مریم موسوی (هیات علمی علوم پزشکی)

78.  فریبا اسدی (هیات علمی علوم پزشکی)

79.  فاطمه خواجه (هیات علمی علوم پزشکی)

80.  ابراهیم ابراهیمی (هیات علمی علوم پزشکی)

81.  سید میثم موسوی (هیات علمی علوم پزشکی کرمان)

82.  مهدی محمدی (هیات علمی علوم پزشکی)

83.  فاطمه رضایی (هیات علمی علوم پزشکی)

84.  افشان شرقی (هیات علمی علوم پزشکی اردبیل)

85.  سعید نمازی زادگان (هیات علمی علوم پزشکی مشهد)

86.  مریم احمدی (هیات علمی علوم پزشکی)

87.  زهرا مهری (هیات علمی علوم پزشکی)

88.  عصمت شبانی (هیات علمی علوم پزشکی ایران)

89.  مریم ناصری (هیات علمی علوم پزشکی)

90.  زهرا باقری (هیات علمی علوم پزشکی)

91.  علیرضا رمضانی (هیات علمی علوم پزشکی)

92.  مریم جمالی (هیات علمی علوم پزشکی)

93.  محمد زارعی (هیات علمی علوم پزشکی مشهد)

94.  آیت کائیدی (هیات علمی علوم پزشکی رفسنجان)

95.  محمد مبینی (هیات علمی علوم پزشکی رفسنجان)

96.  مهدی آذین (هیات علمی علوم پزشکی رفسنجان)

97.  محمود کهنوجی (هیات علمی علوم پزشکی رفسنجان)

98.  زهرا حسینی (هیات علمی علوم پزشکی)

99.  محمدرضا حاجی زاده (هیات علمی علوم پزشکی کرمانشاه)

100. علی انصاری جابری (هیات علمی علوم پزشکی رفسنجان)

101.     سید احیا سیدی (هیات علمی علوم پزشکی خراسان شمالی)

102. مهدی احمدی (هیات علمی علوم پزشکی)

103. مرتضی رستگار (هیات علمی علوم پزشکی خراسان شمالی)

104. صدیقه تقدیسی (هیات علمی علوم پزشکی خراسان شمالی)

105. مرتضی اسماعیل زاده (هیات علمی علوم پزشکی خراسان شمالی)

106. مجید کروبی (هیات علمی علوم پزشکی ایران)

107. حسین حصاری (هیات علمی علوم پزشکی)

108. محمدجواد فرحبخش (هیات علمی علوم پزشکی نیشابور)

109. محسن احمدی (هیات علمی علوم پزشکی)

110.  مهدی محمدی (هیات علمی علوم پزشکی)

111. عباس غلامی (هیات علمی علوم پزشکی ایران)

112. علی محمدی (هیات علمی علوم پزشکی)

113. جواد شاهین فر (هیات علمی علوم پزشکی خراسان شمالی)

114. مسعود رضایی (هیات علمی علوم پزشکی)

115. غلامرضا فرید اعلایی (هیات علمی علوم پزشکی تبریز)

116. رضا دولو (هیات علمی علوم پزشکی)

117. علی شریفی (هیات علمی علوم پزشکی)

118. علی مرادی (هیات علمی علوم پزشکی)

119. میثم براتی (هیات علمی علوم پزشکی)

120. زهرا سلطانی (هیات علمی علوم پزشکی)

121. علیرضا رحمانی (هیات علمی علوم پزشکی)

122. سیدعلی حسینی (هیات علمی علوم پزشکی)

123. محمد غلامی (هیات علمی علوم پزشکی)

124. زهرا حسینی (هیات علمی علوم پزشکی)

125. رضا شفیعی (هیات علمی علوم پزشکی خراسان شمالی)

126. محمد نجفی (هیات علمی علوم پزشکی)

127. خدیجه احمدی (هیات علمی علوم پزشکی)

128. مرضیه حسینی (هیات علمی علوم پزشکی)

129. رضا خاشعی (هیات علمی علوم پزشکی سبزوار)

130. فهیمه محسنی (هیات علمی علوم پزشکی)

131. علی کتابی (هیات علمی علوم پزشکی شیراز)

132. زهرا معصومی (هیات علمی علوم پزشکی)

133. مهدی تقدسی (هیات علمی علوم پزشکی کرمانشاه)

134. مهوش کهریزی (هیات علمی علوم پزشکی کرمانشاه)

135. سید امین موسوی (هیات علمی علوم پزشکی کرمانشاه)

136. حوریه محمدی (هیات علمی علوم پزشکی ایران)

137. رضا نصرت آبادی (هیات علمی علوم پزشکی کرمان)

138. رضا اسدزاده (هیات علمی علوم پزشکی ایلام)

139. زهرا سلیمانی (هیات علمی علوم پزشکی)

140. بشری هاتف (هیات علمی علوم پزشکی بقیه الله)

141. سعید محمدی (هیات علمی علوم پزشکی کرمانشاه)

142. احمدرضا شریفی (هیات علمی علوم پزشکی بقیه الله)

143. مهدی محمودزاده (هیات علمی علوم پزشکی)

144. الهام حسینی (هیات علمی علوم پزشکی)

145. محمد کرمی (هیات علمی علوم پزشکی)

146. حامد قزوینی (هیات علمی علوم پزشکی)

147. مهرنساء شهابی (هیات علمی دانشگاه)

148. مجتبی ساتکین (روانشناس و مدرس دانشگاه)

149. الهام آبنیکی (مدرس و روانشناس)

150. محسن عزیزی ابرقوئی (عضو هیات علمی)

151. جمیله محمدی (روانشناس و مدرس دانشگاه)

152. مهدی هادی (عضو هیات علمی)

153. فاطمه یعقوبیان (عضو هیات علمی دانشگاه)

154. زهرا جنتی (روانشناس و مدرس دانشگاه)

155. محمد تاج فرد (هیات علمی علوم پزشکی مشهد)

156. سلیمان حیدری (هیات علمی علوم پزشکی بقیه الله)

157. عطیه عرب (فوق تخصص گوارش)

158. ابوالحسن صفدری (هیات علمی علوم پزشکی)

159. زهرا خوارسگان (هیات علمی علوم پزشکی اصفهان)

160. سرلک (هیات علمی علوم پزشکی)

161. علی زارع عسکری (هیات علمی علوم پزشکی رفسنجان)

162. حسن کریمی (هیات علمی علوم پزشکی)

163. سعید شهابی (هیات علمی علوم پزشکی شیراز)

164. سمیرا جعفری (هیات علمی علوم پزشکی)

165. حدیث بهمنی (هیات علمی علوم پزشکی)

166. فاطمه حیاتی (هیات علمی علوم پزشکی اهواز)

167. حبیب غزنوی (هیات علمی علوم پزشکی زاهدان)

168. سید محمد طباطبایی (هیات علمی علوم پزشکی)

169. قاسم شفیعی (هیات علمی علوم پزشکی زاهدان)

170. احمدعلی رخشانی (هیات علمی علوم پزشکی)

171. جاوید دهقان (هیات علمی علوم پزشکی زاهدان)

172. مهدی ابراهیمی (هیات علمی علوم پزشکی تهران)

173. حسین فرزانه (علوم پزشکی ایران)

174. سیده فاطمه موسوی (هیات علمی علوم پزشکی زاهدان)

175. حسین کمالی (هیات علمی علوم پزشکی زاهدان)

176. کیانوش عبدی (هیات علمی علوم پزشکی توانبخشی)

 

177.  سعید لک

178.  الهام اکبری

179. عاطفه نوروزی

180. مهدی اکبری

181. فاطمه فیاض

182. محمدحسن دهقان

183. کیوان محمدی

184. سبحان ابراهیم پور

185. آمنه باقری

186. زین العابدین شجاع

187. حانیه علی مددی

188. محسن زارع

189. نازنین ضیاء شیخ الاسلامی

190. محمدمسعود آذرمان

191. حلیمه بهادر

192. لیلا کونانی

193. فاطمه صباغ

194. متین لطفی زاده

195. عظیمه سادات برزگر

196. اسماعیل کاظمی زورنی

197. داریوش چیوایی

198. شمس الدین دیانی

199. فاطمه نادری

200. جواد رجبیان

201. عاطفه زارع مقدم

202. محمد هوشمندی

203. مرتضی شیدانی

204. یونس رضازاده

205. عبدالعظیم انتظاری

206. فرشته ولی نیا

207. جعفر قبض آبادی

208. زهرا رحمانی

209. زهرا قارادش پور

210. سمیه کریم زاده

211. فرشته نیکنام

212. مسلم جلالی

213. عزیز عزت پور

214. ریحانه بحری

215. سمیه خویسه

216. سمیه اسماعیلی

217. حسین یوسفی

218. محد تقی قربانیان

219. سیما کوهستانی

220. حجت الله روایی

221. اصغر اکبری پورکافی

222. سید محمد هاشمی

223. زهرا ریاحی

224. ملیحه ابوالفضلی

225. سیده حمیده عمادی

226. هادی بیانی گزکوه

227. مهدی فاطمی

228. مهدی دانا

229. مهدی علوی

230. سانه نودی

231. مهدی غریب

232. راحله حضرتی

233. افشین باقرزاده

234. زهرا مادرشاهی

235. مجتبی شایسته عظیمیان

236. صفوری سالاریه

237. حسین نصرتی

238. قاسم امینی

239. محمدرضا مصیبی

240. محمد باقری

241. حمیدرضا میرزاجانی

242. زهرا ثقفی

243. کبری خزعلی

244. ناهید محمدی

245. نوشین مرادی

246. معصومه سهیلی

247. سعید شکیبایی

248. فاطمه نظری

249. لیلا مرتضایی

250. فاطمه اسماعیلی

251. نورالله قنبری

252. محمد تهرانی

253. رضوان افشار

254. نرگس وحیدنیا

255. عفت طاهری

256. سلیمانی

257. طاهره محمدی

258. فاطمه دلدار

259. نسیبه سادات موسوی

260. زهرا سادات مشیریان

261. فاطمه ربیعی

262. اقدس پناهی

263. مریم موسوی نژاد

264. اسماعیل سلیمانی شیری

265. سمانه خدادادی

266. مریم رمضانی

267. مرضیه جعفری

268. مهدی آقامحمدی

269. فرزانه فتحی

270. یاسمن گندمی

271. حشمت الله داودپور

272. زهرا طیبی

273. جلال زارع پور

274. مهدیه عسگری

275. رضا فاتحی

276. زهرا فیروز

277. فرزانه صدف

278. ایمان برخورداری

279. علی مهتدی

280. پیام صادق

281. رضا زال زاده

282. خدیجه احمدی

283. محسن علیپور

284. مریم احمدی

285. علیرضا نیکزاده

286. حمید بزار کاهانی

287. محسن طوسی

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار