کد خبر:۲۳۳۲۷۵
در سال 2013 میلادی

حملات شدید سایبری به آمریکا ادامه داد

طبق آمار جدیدی که منتشر شده است طی شش هفته گذشته وب سایت بانک‌های آمریکایی حدود ۲۵۰ ساعت از کار افتاده بودند.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، «طبق آمار جدیدی که منتشر شده است طی شش هفته گذشته وب سایت بانک‌های آمریکایی حدود 250 ساعت از کار افتاده بودند. این آمار نشان می‌دهد که حجم حملات سایبری به این موسسات مالی به نسبت گذشته به شدت افزایش یافته و بانک‌های آمریکایی هنوز هم هدف اصلی این نوع حملات هستند.»

 

به گزارش سایت آمریکایی ان بی‌سی، ابعاد وسیع این حملات نشان می‌دهد که مهاجمان به نسبت گذشته می‌توانند برای ساعات بیشتری این وب سایت‌ها را مختل کرده و بنابراین هم برای موسسات مالی و هم برای مشتریان آن‌ها دردسرهای زیادی تولید کنند.

 

کار‌شناسان ایمنی شبکه‌های کامپیوتری بانک‌ها می‌گویند که این موسسات به طور مداوم باید درحالت آماده باش جنگی باشند. نکته نگران کننده این است که مهاجمان تاکنون از تمام امکانات خود استفاده نکرده‌اند و اگر زمانی با تمام امکانات و قوای خود این حملات را سازمان دهند، شرایط کار بانک‌ها به شدت دشوار خواهد شد.

 

اولین موج حملات گسترده سایبری به بانکهای آمریکا سال گذشته و همزمان با پخش فیلم توهین آمیز مربوط به پیامبر اسلام (صلی الله علیه و آله) و روزهای همزمان با سالگرد حملات یازدهم سپتامبر گزارش شد. در آن زمان گروهی که خود را «جنگجویان سایبری عزالدین القاسم» معرفی کرد، مسئولیت بخشی از این حملات را برعهده گرفت.

 

با گذشت چندین ماه از آن ماجرا این گروه هنوز هم ظاهرا به حملات خود به موسسات مالی آمریکا ادامه می‌دهد. طی هفته‌ها و ماههای اخیر بانکهای متعددی با صدور اطلاعیه ضمن عذرخواهی از مشتریان برای اختلال در وب سایت خود، به وقوع حملات سایبری اشاره کرده‌اند. به نظر می‌رسد که این موسسات مالی حتی با اختصاص بودجه و امکانات فراوان به جنبه‌های حفاظتی نتوانسته‌اند از وقوع چنین پیامدهایی پیشگیری کنند.

 

در پاییز سال گذشته تعدادی از مقامات امنیتی آمریکا در گفتگوهای خصوصی خود با خبرنگاران گفتند که حدس می‌زنند ایران در پشت این نوع حملات باشد؛ اتهامی که از سوی ایران رد شد.

 

کار‌شناسان می‌گویند از کار افتادن وب سایت بانک به مدت 250 ساعت طی شش ماه گذشته بسیار چشمگیر است و نشان می‌دهد که وب سایت این موسسات به طور متوسط حدود دو درصد از زمان مزبور قادر به فعالیت نبوده‌اند. در صورتیکه حدود یکسال پیش از کار افتادن این وب سایت‌ها تحت تاثیر حملات سایبری در مجموع 140 ساعت بود.

 

یک کار‌شناس ایمنی شبکه‌های کامپیوتری بانک‌ها می‌گوید که از کار افتادن این وب سایت‌ها را نباید یک اختلال جدی تلقی کرد چون هنوز هم خود بانک‌ها و مشتریان آن‌ها می‌توانند از روشهای دیگری برای انجام امور روزمره بانکی استفاده کنند.

 

به گفته این کار‌شناس نکته مهم این است که گروه موسوم به «جنگجویان سایبری عزالدین القاسم» در دور اخیر و با توجه به بهبود اقدامات حفاظتی بانکهای بزرگ حمله به بانکهای کوچک‌تر را گسترش داده‌اند. در عین حال این مهاجمان سعی می‌کنند در هفته‌های قبل از انتشار گزارشهای فصلی از عملکرد وب سایت‌های مالی، حملات خود را افزایش دهند تا انعکاس بیشتری پیدا کند.

 

کار‌شناسان معتقدند که به احتمال زیاد این گروه یا گروههای مهاجم از امکانات فنی بیشتری برخوردار هستند ولی در مرحله کنونی هدف آن‌ها فقط مختل کردن کار وب سایت‌ها برای مدت کوتاهی است. اگر آن‌ها تصمیم بگیرند که ابعاد و قدرت حملات خود را افزایش دهند در آن صورت پیامدهای زیانبار آن بیشتر خواهد شد و باید نگران چنان حالتی بود.

 

مببع: جام نیوز

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار