کد خبر:۲۳۵۲۰۲
استاد دانشگاه آزادشهر:

نهادهای فرهنگی و نظارتی در مهار پدیده بدحجابی نقش کلیدی دارند

استاد معارف دانشگاه آزاد اسلامی آزادشهر گفت: نهادهای فرهنگی و نظارتی در مهار پدیده بدحجابی نقش مهم و کلیدی دارند.
نهادهای فرهنگی و نظارتی در مهار پدیده بدحجابی نقش کلیدی دارند

محمد رضا میرعرب رضی در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در گرگان، اظهار داشت: نهادهای فرهنگی ونظارتی در مهار پدیده بدحجابی اجتماعی از نظر برنامه ریزی، شیوه برخورد مناسب و به موقع نقش مهم و کلیدی دارند.
 
 وی با اشاره به علل ناکارآمدی برنامه های فرهنگی و نظارتی برای مقابله با پدیده بدحجابی تصریح کرد: نبود عزم جمعی و جدی برای برنامه ریزی و عکس العمل به موقع با این پدیده که اغلب برنامه ها و برخوردها سلیقه ایی و مقطعی بوده است، یکی از علت های مهم ناکارآمدی برنامه های فرهنگی است.

 

این استاد دانشگاه با بیان اینکه نهادهای فرهنگی کشور یک نگاه منسجم و مشترک با این پدیده ندارند و نهادهای نظارتی هم به صورت مقطعی و عدم اراده لازم کار را پیگیری می کنند، گفت: برخی از مسئولان فرهنگی و نظارتی خود از نظر فکری و اعتقادی در مسئله حجاب ضعیف هستند و اراده لازم برای کار و نظارت را ندارند.
 
میرعرب رضی علل شیوع بدحجابی در بین دانشجویان بخصوص دختر را نداشتن شناخت لازم به ارزش های حجاب در زندگی فردی و اجتماعی، نداشتن آگاهی لازم نسبت به آثار مخرب بدحجابی بر روی خانواده، اجتماع و زندگی اخروی، ضعف ایمان مذهبی فرد و خانواده او، بالا رفتن سن ازدواج، تبلیغات گسترده فرهنگ بدحجابی و بی حجابی در رسانه ها، گسترش فرهنگ مصرف و تجمل گرایی، گسترش اختلاط زن و مرد در جامعه عنوان کرد.
 
 وی تصریح کرد: به منظور افزایش فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه باید کارهای فرهنگی منسجم و همه جانبه با استفاده از رسانه ها،  متناسب با نیازهای مخاطبین در سنین مختلف، در خصوص آثار وفواید عفاف و حجاب در سطح کشور، جامعه و دانشگاه صورت بگیرد.

 

این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: کاهش سن ازدواج با فراهم کردن شرایط نسبی و مناسب و همچنین بکارگیری مسئولان معتقد و کاردان در رأس امور اجرایی، فرهنگی و دانشگاهی کشور به گسترش فرهنگ عفاف و حجاب کمک می کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار