کد خبر:۲۳۸۰۹۹
کواکبیان در دانشگاه اراک:

نمی‌گویم احمدی‌نژاد پاک‌دست نیست اما بی‌انضباطی‌های مالی را رواج داد

کاندیدای اصلاح طلب با بیان اینکه منکر خدمات دولت نیست، گفت: نمی گویم احمدی‌نژاد انسان پاک دستی نیست، اما تا بخواهید بی‌انضباطی‌های مالی را رواج داد.
نمی‌گویم احمدی‌نژاد پاک‌دست نیست اما بی‌انضباطی‌های مالی را رواج داد

به گزارش خبرنگار باشگاه دانشجویان «خبرگزاری دانشجو» از اراک، مصطفی کواکبیان روز گذشته در جمع دانشجویان دانشگاه اراک اظهار داشت:  اگر 24 خرداد داریم، به خاطر آن است که در این نظام مردم سالاری وجود دارد و مردم می خواهند اداره امور خودشان را داشته باشند.

 

وی با بیان اینکه شعارم دولت اخلاق است، تصریح کرد: انقلاب ایران نیز انقلاب اخلاقی است به این دلیل که انقلاب می خواست تمدن نوین اسلامی را به وجود بیاورد و اینکه علمای اسلام را دعوت می کنیم به این دلیل است که کشور ما نمونه اخلاق اسلامی است؛ در غیر این صورت از لحاظ اقتصاد، صنعت و تکنولوژی اورپاییان از ما جلوتر هستند.

 

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه در دولت های سکولار فقط رفاه وجود دارد؛ اما اخلاق دیده نمی شود، تصریح کرد: یکی از وظایف رئیس جمهور، ترویج مسائل اخلاقی از طریق توجه به فرهنگ است.

 

کواکبیان مشکلات رئیس جمهور فعلی را عدم توجه به فرهنگ و قاتون ناپذیری دانست و گفت: هر چند که رئیس جمهور سه نکته مثبت شامل سفرهای استانی، ساده زیستی و پشتکار را دارند؛ اما این خصیصه ها هم با کاستی ها و نقدهایی همراه است.

 

وی اضافه کرد: در سفرهای استانی باید پا به پای درد دل مردم نشست و از مشکلات آنان آگاه شد و در سفرهای آخر دیدیم که رئیس جمهور با نداشتن بودجه مواجه و به علت بی برنامگی ها مصوبه ای هم این سفرها نداشت.

 

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه همراه شدن اطرافیان با رئیس جمهور در سفرهای خارجی هم ساده زیستی رئیس جمهور را تحت تاثیر خودش درمی آورد، خاطرنشان کرد: هرچند که پشتکار احمدی نژاد در مسیر خدمت بودن وی است؛ اما این خدمت رسانی از ریل طبیعی خارج شده است.

 

کواکبیان با بیان اینکه  منکر خدمات دولت نیستیم، ادامه داد: نمی گویم احمدی نژاد انسان پاک دستی نیست؛ اما تا بخواهید بی انضباطی‌های مالی را رواج داد.

 

وی ادامه داد: در طول تاریخ بشر این حجم اختلاس در ایران وجود نداشت؛ اما اگر احمدی نژاد دقیق عمل می کرد و هر بودجه ای را در جای خودش به مصرف می رساند، این اتفاق نمی افتاد.

 

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری به اخراج های بی دلیل افراد در دولت نهم و دهم اشاره کرد و گفت: واقعیت این است که رئیس جمهور باید با خرد جمعی، تمکین به قانون و مشورت کارها را پیش ببرد.

 

کواکبیان ادامه داد: در دولت اخلاق کارها بر اساس قانون، اخلاق و انضباط شدید مالی انجام می شود و افرادی را در کابینه به خدمت می‌گیرم که خود یقه سفید باشند.

 

وی گفت: مطمئن باشید نمی گویم اعضای کابینه من خط قرمز من هستند؛ چرا که برای جمهوری اسلامی که داعیه اخلاق و اخلاق مداری دارد، زشت است که تا رشوه، زیرمیزی و رانت نباشد، کارت انجام نشود.

 

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه وعده دادن تنها به مردم خوب نیست، گفت: با وعده بدون عمل مردم بی اعتماد می‌شوند و اساس نظام دچار مشکل می شود.

 

کواکبیان در ادامه با اشاره به اجرای برنامه های اقتصادی در دولت اخلاق گفت: 12 برنامه اقتصادی در قالب 50 برنامه تفکیک شده است که براساس سه سند قانون اساسی، چشم انداز توسعه تا سال 1404 و برنامه پنجم اقتصادی در دولت اخلاق ترسیم شده است.

 

وی در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه لغو تحریم های امریکا علیه صدام با کنار رفتن صدام هم از بین نرفت و آن وقت شما چطور می گویید تحریم ها را لغو می کنید، گفت: مسئله ای که ما می گوییم در اصل 176 قانون اساسی آمده است که تمامی سیاست های نظامی، امنیتی، بین المللی، اطلاعاتی و نظامی در شورای امنیت ملی که ریاست آن برعهده رئیس جمهور است، تصمیم گیری می شود و در آنجا هم گفته شده کلیه مصوبات با تایید رهبری لازم الاجراست که ما هم همین را می گوییم.

 

دبیرکل حزب مردمسالاری اضافه کرد: در رویکرد با امریکا دو راه مطرح است یکی که می گویید قهر قهر تا روز قیامت و اینها شیطان هستند و دیگری با وجود همه مشکلات، با یک برنامه ریزی مدون و البته با اجازه و صلاحدید رهبری وارد مذاکره شویم که ما طرفدار رویکرد دوم هستیم.

 

وی ادامه داد: اگر ما مسائل خود را با امریکا حل نکنیم تحریم های بین المللی، پرونده حقوق بشر و اتهامات تروریستی علیه ما تکرار می‌شود؛ چراکه ما یک ملت بافرهنگ و با تمدن هستیم و می توانیم به مانند شیر و با قوت و قدرت پشت میز مذاکره بشینیم.

 

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری همچنین در پاسخ به پرسش دیگری در خصوص آنکه حوادث 88 را فتنه تلقی می کنید، خاطرنشان کرد: در انتخابات 88 چهره ای غیر واقعی از اصلاح طلبان ساخته شد که خلاف واقع است؛ اینکه در انتخابات گروهی سوء استفاده گر آمدند هم مورد قبول ماست؛ اما فتنه گری سران اصلاح طلب را قبول ندارم. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار