شجاعت دکتر احمدي نژاد در اجلاس دوربان ستودني بود
به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو» به نقل از رسا، حضرت آيتالله حسين نوري همداني از مراجع تقليد، صبح امروز در ديدار با جمعي از افسران ارشد سپاه پاسداران و قرارگاه خاتم که براي گذراندن دوره تداوم عقيدتي در قم حضور دارند، با اشاره به برگزاري اجلاس دوربان دو در سوئيس، شجاعت احمدي نژاد در اين اجلاس را ستودني ارزيابي کرد.
وي در ادامه افزود: من پي گير اخبار بودم و ديدم که با همه تحريمها، توطئهها و سختگيريهايي که آمريکا، صهيونيستها و پيروان آنها در جلسه اعمال کردند تا رئيس جمهور کشورمان نتواند صحبت کند، وي با شهامت و شجاعت به ارائه مطلب و بيان واقعيت هولوکاست پرداخت.
حضرت آيتالله نوري همداني با بيان اينکه اين شجاعت را حضرت امام خميني(ره) به مردم داده است، تصريح کرد: هرکس با هر شغلي که دارد، بايد هدفش حفظ انقلاب باشد.
استاد درس خارج فقه حوزه علميه قم با اشاره به اينکه انقلاب اسلامي ايران بدون بها به دست نيامده و بابت آن خونهاي زيادي ريخته شده است، اظهار داشت: انقلاب اسلامي نعمت بزرگي بود که خداي متعال به ما داد و بايد نسبت به آن و کشورمان تعهد داشته باشيم.
اين مرجع تقليد، به جايگاه انسان در خلقت اشاره کرد و با بيان اينکه انسان در اسلام کرامت دارد، افزود: در برابر خدا، دين اسلام و همه مسلمانان جهان تعهد خاصي داريم و بايد نسبت به آن بيتفاوت نباشيم.
حضرت آيتالله نوري همداني با اشاره به اينکه اسلام دين خشونت نيست، خاطرنشان کرد: خشونت از سوي کساني است که عليه اسلام گام بر ميدارند.
وي همچنين به روز بزرگداشت مقام سعدي اشاره کرد و با خواندن چند بيت شعر از اشعار اين سخن سراي نامي، به تمجيد وي پرداخت.
استاد درس خارج فقه حوزه علميه قم در پايان، مخاطبان را به خواندن نماز در اول وقت، قرائت قرآن در ابتداي روز، بيداري در وقت سحر براي استغفار و خواندن نماز شب، شرکت در مراسم دعاي ندبه براي ياد امام عصر(ع) و مطالعه صحيفهنور، تبيان و وصيبتنامه امام خميني(ره) سفارش کرد./انتهاي پيام/