آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۲۷۷۹
نشست خبری دنیامالی - 2

از وزیر ورزش شکایت می‌کنم/ کوچکترین مسئله سرخابی‌ها سر از دولت درمی‌آورد

رئیس اسبق فدراسیون قایقرانی گفت: به دلیل پرونده‌سازی‌ها و تهمت‌هایی که به من وارد شد از وزیر ورزش شکایت می‌کنم و او را به دادگاه می‌کشم.

به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، احمد دنیا‌مالی در نشست خبری امروز خود که صبح امروز برگزار شد، در خصوص اصلاح اساسنامه فدراسیون‌ها و کمیته ملی المپیک گفت: از سال 2010 باید اساسنامه فدراسیون‌ها و کمیته ملی المپیک اصلاح می‌شد، اما تأخیر در آن باعث شد تا در این برهه زمانی ورزش به یکباره مجبور به انجام این تغییرات شود.

 

رئیس اسبق فدراسیون قایقرانی افزود: دولت آینده برای کاهش این مشکلات باید به دنبال انتخاب وزیرانی باتجربه و تحصیل‌کرده در حوزه ورزش باشد؛ محمد عباسی دو سال است که در رأس ورزش قرار گرفته، اما وقتی که الفبای ورزش را یاد گرفت به پایان دولت رسیدیم و ممکن است در دولت آینده حضور نداشته باشد.


وی در ادامه افزود: بعد از چند سفر خارجی و آشنایی با افراد سطح بالا و ریاست NOC‌ها، مدیران سازمان ورزش علاقه‌مند به حفظ این جایگاه می‌شوند و برای حفظ آن تلاش می‌کنند؛ متأسفانه بررسی عملکرد مدیرانی که هر دو از یک مجموعه بودند و در عمل اعتقاد داشتند رابطه خوبی دارند، نشان می‌دهد که تفاوت دیدگاهی عمیقی بین آنها وجود دارد.


رئیس برکنار شده فدراسیون قایقرانی در خصوص رد صلاحیتش در شورای شهر گفت: بخشی از فعالیت‌های شورای شهر به ورزش همگانی بر می گردد و قطعاً اگر رد صلاحیت شوم این موضوع را پیگیری می‌کنم، اما تا آن‌جا که اطلاع دارم صلاحیتم تأیید شده، ولی تا زمانی که نامه کتبی به دستم نرسد، صبحتی نمی‌کنم.


دنیامالی در خصوص احتمال وزیر ورزش شدنش در دولت قالیباف گفت: دولت آینده باید از جوان‌ترها استفاده کند و من بالای 50 سال سن دارم؛ به علاوه علاقه‌ای به کارهای دولتی ندارم؛ همچنین اعتقاد دارم که شاخص‌ترین ویژگی وزیر ورزش باید ضمن ورزشی بودن، تحصیلات آکادمیک باشد.


وی تصریح کرد: ما نباید اجازه دهیم تا نیروهایی در رأس ورزش قرار گیرند که با آزمون و خطا ورزش را اداره می کنند؛ چرا که تا اینجا به اندازه کافی از این گونه مدیریت‌ها آسیب دیده‌ایم.


رئیس اسبق فدراسیون قایقرانی در خصوص حضور ایران در بازی‌های آسیایی کره جنوبی نیز گفت: با توجه به عملکرد خوبی که در لندن داشتیم، باید این نکته را در نظر بگیریم که چهار کشور آسیایی یعنی چین، کره، ژاپن و قزاقستان بالاتر از ایران قرار گرفتند، در حالی که ما در بازی‌های گوانگجو بالاتر از قزاقستان بودیم، بنابراین باید با این شرایط تلاش کنیم که مقام چهارمی خود را در آسیا حفظ کنیم.


دنیامالی در پاسخ به این سؤال که با توجه به تأکید شما بر استفاده از مدیر ورزشی تحصیلکرده، حمید سجادی برای وزارت ورزش از مجلس رأی اعتماد نگرفت، گفت: این یک مسئله سیاسی بود؛ شرایط دولت به گونه‌ای بود که هر کسی را که پیشنهاد می‌کرد از مجلس رأی نمی‌گرفت؛ در آن شرایط ارزش پول کشور با افت شدید روبرو شده بود و نگرانی اقتصادی زیادی وجود داشت و این مسئله در انتخاب نمایندگان تأثیر داشت.


وی در ادامه افزود: عدم انتخاب سجادی از سوی نمایندگان به معنای عدم اعتماد نمایندگان مجلس به ورزشی‌ها نبود، بلکه در واقع آغاز یک چالش بین دولت و مجلس بود.


رئیس اسبق فدراسیون قایقرانی مهمترین مشکل ورزش را بی‌اعتمادی ورزشی‌ها نسبت به هم دانست و گفت: من اعتقاد دارم تحصیلات آکادمیک ارجح‌ از توان مدیریت متوسط است و بهتر است به دنبال مدیران تحصیلکرده باشیم.


دنیامالی در خصوص احتمال بازگشتش به فدراسیون قایقرانی و یا اعلام استعفا برای حل مشکل تعلیق قایقرانی گفت: کسی که از سمت خود برکنار شده در جایی قرار ندارد که از سمت خود استعفا دهد؛ من استعفا نداده و نمی‌دهم و اینکه مدیران این رفتار را داشته و در نهایت بگویند اتفاقی است که افتاده و بهتر است استعفا بدهی، مضحک است.


وی خاطرنشان کرد: اگر آقایان در موضوع انتخابات کمیته ملی المپیک فعلاً دخالت نکنند و اجازه دهند که دولت آینده در این خصوص تصمیم بگیرد، بسیار بهتر است و ما نتیجه بهتری می‌گیریم.


رئیس برکنار شده فدراسیون قایقرانی ضمن گلایه از عملکرد برخی مدیران وزارت ورزش گفت: اینکه سفیر ایران را نزد رئیس فدراسیون جهانی بفرستند تا اعلام کند که من پرونده قضایی در ایران دارم، عمل درستی نبود و از وزیر ورزش شکایت می‌کنم و او را به دادگاه می کشم، حتی اگر در  شورای شهر نیز رد صلاحیت شوم، کوتاه نمی‌آیم.


دنیامالی یادآور شد: من جزو فدراسیون‌های نمونه کشور بودم، هیچ‌کس اشتباهاتم را نگفت، در حالی که بهتر بود حداقل می گفتند که استعفا بده، من که اعلام کرده بودم اگر آنها بخواهند این کار را انجام خواهم داد، ولی وقتی در مصاحبه‌های خود من را متهم کردند، جلوی آنها می‌ایستم و برای دفاع از شرافت و حقانیت خود هر کاری می کنم.


وی در ادامه به موضوع خصوصی‌سازی در ورزش اشاره کرد و گفت: خصوصی‌سازی در شرایطی که هزینه باشگاه‌ استقلال و پرسپولیس برعهده دولت است و حق پخش تلویزیونی در اختیار آنها قرار نمی‌گیرد، ممکن نیست و زمانی که وزارت ورزش در انتخاب مدیران این باشگاه‌ها خود را صاحب تیم می‌داند، اما موقع پول دادن از این کار امتناع می کند، نمی‌توان به آینده فوتبال امیدوار بود.


رئیس اسبق فدراسیون قایقرانی یادآور شد: متأسفانه کوچکترین مسئله در استقلال و پرسپولیس سر از دولت در می‌آورد و انتخاب سرمربی به وزارت ورزش کشیده می‌شود و در نهایت هم بازیکنانی در تیم قرار می گیرند که در طول فصل نیم‌میلیارد پول می گیرند، ولی حتی 20 دقیقه هم بازی نمی‌کنند.


دنیامالی تصریح کرد: متأسفانه اخلاق در ورزش به خاطر حضور افراد غیرورزشی از بین رفته و بهتر است در این خصوص تصمیمات بهتری اتخاذ شود.


وی در خصوص حمایت‌های مالی خود از باشگاه ملوان نیز گفت: چون زادگاه من انزلی است، دلم برای تیم ملوان می‌سوزد، اما علاقه به کارهای مدیریتی ندارم و همکاری من با این باشگاه در مقطعی کوتاه است.


رئیس اسبق فدراسیون قایقرانی یادآور شد: من سرم برای فوتبال درد می کند، اما اگر فضای تهمت و افترا را ببنیم وارد عرصه فوتبال نمی شوم تا بعداً مجبور به گلایه شوم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار