کد خبر:۲۴۳۱۸۵
اقدامات جاسوسان در آستانه انتخابات

کنسرت سازمان جاسوسی آلمان برای انتخابات ایران

سازمان جاسوسی آلمان اقدام به راه‌اندازی کنسرتی در شهر برلین کرده که توسط رکسانا صابری، جاسوس سیا مدیریت می‌شود.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»،  همان‌طور که در فتنه 88 دشمنان از تمامی ظرفیت‌ها برای زنده نگهداشتن جریان فتنه و شارژ آن استفاده می‌کردند و حتی کار به آن‌جا رسید که از مطرب و خواننده‌های فراری نیز خواستند تا در حمایت از سران فتنه و اغتشاشات ترانه بخوانند.

 

در همین راستا در آستانه انتخابات ریاست جمهوری پیش رو سازمان جاسوسی آلمان که ید طولایی در حوزه فرهنگ دارد با همکاری دیگر سازمان‌های جاسوسی چون انگلیس و آمریکا اقدام به راه‌اندازی کنسرتی با عنوان «امید برای تغییر در ایران» در شهر برلین کرده است. این کنسرت قرار است در روز 17 خرداد و با حضور مطربان فراری و خوانندگان بد نام دوران طاغوت برگزار شود.

 

یکی از نکاتی که جالب توجه است و حلقه ارتباطی دو سرویس جاسوسی آلمان و آمریکا است و از همدستی آنان با هم در برگزاری این کنسرت خبر می‌دهد، حضور رکسانا صابری جاسوس مزد بگیر سازمان سیا به عنوان مجری در این کنسرت است.

 

صابری که از پدری ایرانی و مادری ژاپنی در آمریکا متولد شده است در سال 83 در پوشش خبرنگار وارد ایران شد. در سال 87 به اتهام جاسوسی و همچنین خرید و فروش مشروبات الکلی در تهران دستگیر شد. بهمن قبادی یکی از کارگردانان جریان فتنه از رکسانا به عنوان نامزد خود یاد کرده بود، که البته این ادعا توسط پدر رکسانا تکذیب گردید. صابری درحالی که به عنوان مترجم در مجمع تشخیص مصلحت نظام کار می‌کرده، در پی جمع‌آوری اسناد محرمانه درباره حمله عراق به آمریکا بوده است. البته باید اشاره کرد که جذب یک عنصر معلوم الحال آمریکایی در مجمع تشخیص مصلحت نیز جای تامل دارد. وی در 21 اردیبهشت سال 88 از زندان آزاد و در 25 اردیبهشت به همراه پدر و مادر ایران را به سمت آمریکا ترک می‌کند.

 

لازم به ذکر است که رهبر معظم انقلاب اسلامی در سال 88 طی هشدارهایی به حمایت‌های مطربان و رقاصه‌های فراری از سران فتنه اشاره فرموده بودند که البته آنان به این نصایح دلسوزانه توجهی نکردند و در عوض تلاش بیشتری کردند تا خود را از کشتی نجات نظام به بیرون بیاندازند. ایشان درباره این حمایت‌ها فرمودند: «وقتى مى‌بینند همه‌ى آدم‌هاى فاسد، سلطنت‌طلب، از این‌ها حمایت می‌کند، توده‌اى از این‌ها حمایت می‌کند، رقاص و مطرب فرارى از کشور از این‌ها حمایت می‌کند، باید متنبه بشوند، باید چشمشان باز بشود، باید بفه‌مند؛ بفه‌مند که کارشان یک عیبى دارد.»

 

 

منبع: دیدبان

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
رضا عليزاده
-
۱۶ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۹:۰۷
سلام .
بسيار دست نوشته بجا و رواني ارائه داده بوديد در عين کوتاهي و خلاصه بودن هيچ لطمه اي به اصل موضوع وارد نشده بود . برقرار و انديشمند باشيد .
5
0
هاشمي
-
۱۸ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۶:۲۴
خلايق هرچه لايق. اين اصلا" از اين که مطربي از ايران رفته ناراحت هستند.
4
0
کريمي
-
۱۹ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۰
فرهنگ و هنر يکي نيست که در کنار هم در يک قالبي خوب قرار بگبرند..فرهنگ ميتواند ضد فرهنگ باشد و در فرهنگ جاي بگيرد.مثلا مگر دارو نميتونه تنها شفا بخش و هم مضر باشه. اثر دارو نسبت به بيمار سنجيده ميشه. اگر کشور ما رو نيازمند و بستر هنر و فرهنگ تصورکنيد ، که 99 درصد به جمهوري اسلامي راي دادند ، اين به اصطلاح هنر منداي بي هنر رو دارويي ميشناسه مثل سيانور يا مثل زالو که بر بدن يک جسم بي نياز و خوني طاهر و پاک قرار داره.
3
0
پربازدیدترین آخرین اخبار