کد خبر:۲۴۹۷۲۲
راستگو در گفت‌و‌گو با «خبرگزاری دانشجو»؛

در تقارن ماه رمضان و تعطیلی مدارس، اوقات فراغت نسل جوان را رنگ و بوی قرآنی ببخشیم

مدیر مرکز تربیت مربی دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم بر لزوم رویکرد قرآنی و معنوی در برنامه ریزی برای غنی سازی اوقات فراغت نوجوانان و جوانان تاکید کرد.

حجت‌الاسلام محمدحسن راستگو در گفت‌و‌گو با خبرنگار دین و اندیشه «خبرگزاری دانشجو» با اشاره به این که امسال نیز همچون چند سال اخیر ماه مبارک رمضان در فصل تابستان قرار گرفته است، ابراز داشت: باید از این فرصت بسیار ارزشمند معنوی در جهت هرچه پربارتر کردن اوقات فراغت نسل جوان بهره برد.


وی با بیان این که ماه مبارک رمضان، بهار قرآن کریم و موسم بازگشت بشریت دور شده از معنویت به کلام وحی می باشد، گفت: واقعا حیف است که مردم ما خصوصاً جوانان و نوجوانان عزیز ما از این فرصت بی نظیر استفاده مطلوب را در جهت خودسازی معنوی نبرند .


 راستگو در ادامه با تاکید بر این که لازمه غنی سازی اوقات فراغت تابستانی، بهره گیری از آموزه های دینی و قرآنی در سایه برنامه ریزی هدفمند و جذاب و پرمخاطب است، افزود: بی شک شتابزدگی در برنامه‌ریزی اوقات فراغت موجب غنی‌سازی آن نمی‌شود.


وی همچنین خاطرنشان کرد: متاسفانه برخی به اشتباه فکر می کنند که نشاط و شادابی در برنامه های اوقات فراغت با برنامه های دینی و قرآنی نمی خواند و حال آن که حقیقتاً نشاط و شادابی واقعی در این گونه برنامه هاست؛ منتهای مراتب شیوه اجرای برنامه و این که متناسب با نیازها و ذائقه بچه ها باشد بسیار مهم است.


 این روحانی مبلغ و شناخته شده یادآور شد: اگر برنامه ها به درستی و متناسب با روحیات نوجوانان اجرا شود، کسالت و بطالتی به بار نخواهد آمد و زمینه سعادتمندی آنان را به خوبی فراهم می کند.


وی تاکید کرد: آن چه مهم است این که در اوقات فراغت تابستانی می بایست برنامه‌هایی شاد و مفرح و در عین حال آموزنده دینی و قرآنی برای نسل جوان تدارک دید و البته نظارت مطلوبی نیز بر روی اجرای برنامه‌ها داشت تا آسیب ها و آفات آن به حداقل ممکن برسد.


راستگو در بخش دیگری از سخنان خود به نکته بسیار مهم و ظریفی اشاره کرد و گفت: درتزریق محتوای دینی و قرآنی بر برنامه های اوقات فراغت لازم نیست که تأکید شود که این برنامه قرآنی و دینی است و تمایزی میان آنها با سایر برنامه‌های جاری در اوقات فراغت قائل شد، بلکه آنها نیز باید همردیف با سایر برنامه‌ها به کودکان و نوجوانان ارائه شده و هیچ اولویتی برای آنها در نظر نگرفت تا به این وسیله کودک و نوجوان به این درک برسند که انجام فرایض دینی همچون نماز، جزئی از برنامه‌های روزمره است که باید آن ها را انجام داد.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار