احتمال اجماع بين كروبي و ميرحسين وجود دارد
رجبعلي مزروعي در گفتوگو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با بيان اينكه رويكرد اصلاح طلبان در انتخابات آينده رياست جمهوري مبني بر پيروزي است، گفت: احتمال منطقي اجماع بين كانديداي اصلاح طلب خيلي زياد است و همه اصلاح طلبان بر اين نظرند كه ظرفيت لازم براي نزديك شدن به اجماع وجود دارد و شرايط روزهاي آينده ابهامات زيادي را در اين زمينه برطرف خواهد كرد.
وي در ادامه گفت: اصلاح طلبان بر اين عقيده اند كه ظرفيت لازم براي اجماع وجود دارد و با توجه به تحليل ها از شرايط موجود، احتمال اجماع بين كروبي و ميرحسين نيز امکان دارد.
مزروعي در ادامه با اشاره به تاكيد كروبي مبني بر ماندن در عرصه انتخابات گفت: احتمال اينكه كروبي به نفع ميرحسين كنار بكشد نيز است؛ چراكه كروبي مي خواهد فضاي روزهاي آينده را بسنجد و در عالم سياست همه چيز ممكن است.
عضو شوراي مركزي حزب مشاركت در ادامه با اشاره به جهت گيري حزب مشاركت درانتخابات آتي گفت: بناي حزب مشاركت در انتخابات رياست جمهوري دهم حضور فعال، مستمر و گسترده بوده است و پس از كناره گيري خاتمي، حزب مشاركت بر اساس خرد جمعي، تحليل شرايط و شناخت ميرحسين تصميم گرفت در فضاي كنوني از ميرحسين موسوي حمايت كند.
وي در ادامه گفت: همه اصلاح طلبان و از جمله حزب مشاركت تلاش مي كنند كه فردي را انتخاب كنند كه راي آورترين فرد در انتخابات آتي باشد.
مزروعي در ادامه خاطرنشان كرد: طبعاً اختلاف نظر بين اعضاي حزب مشاركت و ميرحسين وجود دارد و اين يك مزيت است، اما در كل، مواضع حزب با مواضع ايشان همسويي دارد.
عضو شوراي مركزي حزب مشاركت در ادامه با اشاره به ويژگي هاي ميرحسين گفت: حزب مشاركت با توجه به مجموعه شرايط پيش روي كشور تصميم گرفت كسي را انتخاب كند كه سابقه اجرايي داشته باشد و به پستي و بلندي هاي كشور آشنا باشد و ديدگاه هاي سياسي و اجتماعي او با حزب مشاركت همخواني داشته باشد و مسائل مذكور باعث شد حزب مشاركت در نهايت تصميم برحمايت از ميرحسين موسوي در انتخابات رياست جمهوري دهم را بگيرد./انتهاي پيام/