حجت الاسلام احمد مبلغی در گفتگو با خبرنگار دین و اندیشه «خبرگزاری دانشجو» با اشاره به مطلب فوق اظهار داشت: باید از فرصت عظیمی که در این ماه خدا نصیب ما شده نهایت استفاده را جهت هرچه بیشتر خدایی شدن ببریم و بیش از پیش به منبع نور و هدایت اصلی که خدای متعال است، نزدیک و نزدیک تر شویم.
وی با اشاره به این که بر اساس روایات، درب های جهنم در این ماه مبارک به اذن الهی بسته است، گفت: مومنین و مومنات روزه دارباید ذهنیت خودرا از تمرکز بر گناه دورکرده و بر اعمال خیر و ثواب متمرکز شوند و در جهت رشد و ترقی معنوی خود گام های جدی تری را در این ماه پر خیر و فضیلت بردارند.
رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی همچنین با تاکید بر این که ماه مبارک رمضان، فرصتی برای تمرین تقوا و خویشتن داری در مقابل معصیتها و هواهای نفسانی است، افزود: تقوا راز و رمز سعادتمندی انسان در دنیا و آخرت است و در این میان ماه رمضان موسم خوبی است تا آدمی در این باره با تلاش خود مسلح به سلاح تقوا گردد.
وی خاطرنشان کرد: بسیاری از مشکلات و گناهان در سایه بی تقوایی پدید می آید به ویژه در مسایل سیاسی و مناسبات اجتماعی که متأسفانه از جمله مهم ترین آفت های جامعه ماست.
مبلغی در ادامه سخنان خود بر لزوم ترک گناهان به ویژه گناهان اخلاقی در این ماه تاکید کرد و افزود: گناهانی چون دروغ، غیبت، تهمت، بدزبانی، بدرفتاری، تعدی به آبروی مومنان و... از جمله گناهانی است که متاسفانه امروز تا حدودی در جامعه ما شایع است و ما باید با تمرین تقوا بکوشیم که از این معاصی بزرگ تبری جوییم.
این استاد حوزه و دانشگاه همچنین بیان داشت: رحمت واسعه الهی بدون هیچ مانعی درماه رمضان بر سر بندگان میبارد و دراین شرایط استثنایی انسان هر لحظه در مدار مغفرت و رحمت الهی قرار دارد و باید از این موقعیت استثنایی در راستای رشد دینی و اخلاقی خود بهره برداری نماید.
وی یادآور شد: بی جهت نیست که در آموزه های دینی ما بر این مساله تاکید شده که در ماه رمضان که بی بهانه رحمت نازل میشود ثواب مضاعف می گردد و لذا انسان میبایست از هر راهی سعی درجمع آوری خیر و برکات الهی در چنین ماه بیبدیلی داشته باشد.
مبلغی در خاتمه با بیان این که در این ماه شریف همدیگر را از دعای خیر محروم نکنیم، گفت: یکی از کارهای بسیار خوب و لازم در این ماه مداومت بر قرائت قرآن و به ویژه تدبر در آیات نورانی کلام الهی است تا انشاالله از این رهگذر هر چه بیشتر در مسیر سعادت و دست یابی به کمال حقیقی حرکت کنیم.