از جانشین های بسیار عالی کره در پخت سبزیجات روغن زیتون است.
به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، فسفر، گوگرد، پتاسیم، منیزیم، منگنز، آهن و ویتامین های Aو C از املاح معدنی موجود در زیتون است.
کاربرد زیتون در ساندویچ و سالاد
زیتون میوه ای بسیار مفید و یکی از خوراکی های اصلی انسان و در ساندویچ ها و سالادها نیز قابل استفاده است؛ به دلیل اینکه یکی از منابع طبیعی چربی های خوب غیر اشباع است یکی از روغن های بسیار مفید محسوب می شود.
زیتون تورم هایی را که موجب بیماری های مزمن می شوند را کاهش و از بروز بیماری های قلبی عروقی و سرطان جلوگیری می کند.
زیتون عامل کاهش بیماری ها
روغن زیتون اثر نرم کننده، ملین و صفرابر دارد و در رفع سنگ های صفراوی، رفع یبوست های مزمن و قولنج های ناشی از ورم کلیه کاربرد دارد، همچنین در پخت سبزیجات یک جانشین بسیار عالی برای کره است.
کاربرد دیگر روغن زیتون را در مسمومیت های ناشی از سرب می توان نام برد و دلیل اینکه کارگران چاپ خانه ها باید در برنامه های غذایی خود حتما از روغن استفاده کنند وجود همین کاربرد است.
روغن زیتون در رفع سرفه های خشک همراه با حالات تحریم و انسداد روده، آرام و خنک کننده پوست به خصوص در موارد آفتاب زدگی، مسمومیت های ناشی از مارگزیدگی مار و حشرات نیز موثر است.
نوشیدن یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون خام در صبح برای رفع ورم کبد کسانی که به نارسایی کلیه مبتلا هستند توصیه می شود، همچنین می توانید روغن زیتون را به بدن کودکی که به نرمی استخوان و کم خونی مبتلا است بمالید و سپس او را در معرض آفتاب قرار دهید تا از تاثیرات این روغن بهره مند شوید.
پیامبر گرامی (ص) فرمودند: «بر شما باد به روغن زیتون، آن را بخورید و بدن را با آن چرب کنید، چرا که برای درمان با سود و مفید است.(1)»