کد خبر:۲۵۳۷۳۶
از سوی محققان شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان صورت گرفت؛

ساخت نسل جدیدی از سیستم تصفیه پساب معادن شن و ماسه

محققان شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان نسل جدیدی از سیستم زلال ساز برای تصفیه پساب معادن شن و ماسه عرضه کردند که راندمان بالایی در تصفیه پساب این نوع معادن دارد.
ساخت نسل جدیدی از سیستم تصفیه پساب معادن شن و ماسه

به گزارش باشگاه دانشجویان «خبرگزاری دانشجو»، محققان شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان نسل جدیدی از سیستم زلال ساز برای تصفیه پساب معادن شن و ماسه عرضه کردند که راندمان بالایی در تصفیه پساب این نوع معادن دارد.

 

مهدی خسروی، مجری طرح نسل جدید سیستم تصفیه پساب معادن شن و ماسه با اشاره به کاربردهای فراوان شن و ماسه در عرصه‌های مختلف، گفت: تهیه بتن که کاربرد روزافزون آن در عمران و آبادانی مناطق بسیار آشکار است، راهسازی و ساخت بزرگراه‌ها و صنایع از قبیل موزاییک سازی و شیشه سازی نمونه‌هایی از موارد مصرف شن و ماسه به شمار می‌روند که ضرورت استفاده از این منابع را اجتناب ناپذیر کرده است.

 

وی در عین حال آب را از ضروری‌ترین عوامل توسعه جوامع انسانی دانست و اظهار داشت: ایران از جمله کشورهایی است که تامین آب برای مصارف مختلف را از دغدغه‌های مهم در راستای توسعه پایدار مد نظر دارد.

 

خسروی تصریح کرد: این واقعیت سبب شده است تا امروزه با کاهش روز افزون سرانه آب تجدید شونده مواجه شویم، از این رو با پیشرفت صنایع نیاز بیشتر به آب و منابع پایدار آب احساس می‌شود.

 

وی ادامه داد: مطابق اصل پنجاهم قانون اساسی، حفاظت محیط زیست که نسل امروز و نسل‌های بعد باید در آن حیات رو به رشدی داشته باشند، وظیفه عمومی تلقی شده و فعالیت‌هایی که با آلودگی و تخریب محیط زیست ملازمه پیدا کند، ممنوع است لذا برنامه ریزی برای بهره برداری و بازیافت فاضلاب و پساب‌ها یکی از موضوعات مرتبط با اصل پنجاهم قانون اساسی به شمار می‌رود.

 

مجری طرح از اجرای تحقیقاتی در این زمینه خبر داد و یادآور شد: با همکاری شهرداری شهرستان دلیجان بر روی نسل جدید سیستم‌های تصفیه پساب معادن شن و ماسه در قالب پروژه تحقیقاتی موفق به ساخت سیستم نوین تصفیه پساب معادن شن و ماسه شدیم.

 

وی با تاکید بر اینکه این سیستم قادر به بازیافت و تصفیه پساب معادن شن و ماسه دارد، خاطر نشان کرد: در نسل جدید سیستم تصفیه پساب معادن شن و ماسه که طراحی شده دارای راندمان بالا در حذف مواد آلاینده که عموما خاک رس است، دارد.

 

این محقق سرعت بالای ته نشینی رسوبات را از مزایای این سیستم‌ دانست و افزود: علاوه بر این هزینه سرمایه گذاری و بهره برداری نسبت به سیستم‌های متعارف کمتر است.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار