کسانی که مزاجشان سرد است اگر در خوردن هلو زیاده روی کنند به کم اشتهایی، ضعف عمومی و ضعف اعصاب مبتلا می شوند.
به گزارش خبرنگار علمی«خبرگزاری دانشجو»، هلو دارای ویتامین های A، B1، B2، C، PP و مواد معدنی مانند: کلسیم، فسفر، منگنز، منیزیم، پتاسیم و آهن است.
هلو از مقدار زیادی آب و در حدود 84 درصد مواد معدنی و ازت دار، کمی چربی و مواد قندی تشکیل شده است.
این میوه خوش طعم و شاداب کننده یکی از میوه های سرد و تر است که از طعم و عطر آن در بسیاری از مواد غذایی و آرایشی به کارگرفته می شود.
هلوی جوشانده شده به دلیل از دست رفتن مواد قندی آن برای بیماران قندی و بُرم موجود در هلو، خوردن آن را برای کبد مفید کرده است.
کسانی که به بیماری های معده مبتلا هستند هلوی خام نخورند
سلولز هلو کمی زیاد است و در کسانی که به بیماری های معده مبتلا هستند نفخ ایجاد می کند لازم است این دسته از افراد هلو را به صورت پخته یا کمپوت میل کنند.
هلو کودکان را رشد می دهد و باعث تعادل و سوخت و ساز پیران می شود، برای بیماران نقرس، کبد و روماتیسم مزمن مفید است و باعث تنظیم و آسان شدن دفع مدفوع می شود.
هلو وضع حمل را آسان می کند
کسانی که حساسیت و خارش بدن دارند هلو بخورند، هلو ویتامین Aدارد آن را با پوست بخورید، باعث آسانی و وضع حمل در زنان باردار می شود، ادرار آور و قلیایی کننده خون است و خوردن آن به کسانی که از امراض کلیوی و روماتیسم رنج می برند توصیه می شود.
کسانی که مزاج سرد دارند در خوردن هلو زیاده روی نکنند، زیرا به ضعف عمومی، ضعف اعصاب و کم اشتهایی مبتلا می شوند که برای جلوگیری از این حالات بهتر است عسل و زنجبیل مصرف کنند.