کد خبر:۲۵۳۹۷۷
به مناسبت شهادت امام علی(ع) و لیالی قدر

ویژه برنامه «سجده سرخ» با حضور رجبی دوانی در رادیو گفتگو

ویژه برنامه «سجده سرخ» کاری از گروه تاریخ و فرهنگ شبکه رادیویی گفت‌و‌گوست که با حضور دکتر محمد حسین رجبی دوانی برای مخاطبان پخش می‌شود.

به گزارش خبرنگار دین و اندیشه «خبرگزاری دانشجو»، ویژه برنامه «سجده سرخ» کاری از گروه تاریخ و فرهنگ شبکه رادیویی گفت‌و‌گوست که به مناسبت ایام شهادت مولای متقیان و لیالی پرفیض قدر تدارک دیده شده است.


دراین برنامه ضمن بررسی وتحلیل شرایط اجتماعی دوران حضرت علی (ع) به دلایل انحطاط جامعه مذکور و عواملی که باعث  شهادت آن حضرت شدند، پرداخته می شود. وضعیت خواص دردوران خلافت  آن حضرت ومیزان همراهی آنها با امام(ع)، رابطه بین خواص وعوام، بصیرت و رابطه آن با دوران امامت علی (ع)، شیوه‌های آن حضرت در بصیرت افزایی و اهمیت کاربرد بصیرت در روزگار کنونی ازجمله مباحثی هستند که دراین برنامه به آنها پرداخته می شون.


 سردبیر و تهیه کننده این برنامه مرضیه محمودی وکارشناس آن دکتر محمد حسین رجبی دوانی عضو هیأت علمی دانشگاه امام حسین(ع) هستند. برنامه «سجده سرخ» سه شنبه 10 مرداد ساعت 12:10 از رادیو گفتگو موج اف ام ردیف 103.5 برای مخاطبان پخش می شود.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار