کد خبر:۲۵۴۱۵۶

قدس همچنان مساله اول جهان اسلام

راهپیمایی هرساله مسلمانان در روز قدس، این پیام هول‌انگیز را برای صهیونیست‌ها دارد که قضیه فلسطین و قدس همچنان مسئله اول جهان اسلام است.
باشگاه دانشجویان«خبرگزاری دانشجو»، مرتضی طاهری؛آخرین جمعه ماه مبارک رمضان که با ابتکار و هوشمندی خاص امام خمینی(ره) به عنوان روز قدس نامیده شد در راه است. روزی که همه مسلمانان جهان و به ویژه ایران اسلامی یکدل و یکصدا نابودی و محو رژیم صهیونیستی را فریاد می‌کنند.
 
سال‌های اولیه پس از اشغال سرزمین فلسطین، برخی از کشورهای عرب و مسلمان در مقابل صهیونیست‌ها ایستادند و حتی کشورهای عربی در چند مرحله با آن‌ها جنگیدند؛ اما به‌مرور به سازش با رژیم اشغال‌گر تن دادند و عملاً موجب به حاشیه رانده شدن و فراموشی قضیه فلسطین شدند.
 
 به جرئت می‌توان گفت وقتی در چنین وضعیت مرگباری که رخوت و دنیاپرستی برخی از حکام عرب و همدستی آن‌ها با استکبار برای غصب همیشگی حقوق ملت فلسطین رفته‌رفته مردم این کشورها را نیز به‌دنبال خود می‌کشید و به بی‌تفاوتی عادت می‌داد، امام خمینی(ره) با نام‌گذاری جهانی روز قدس، بزرگ‌ترین ضربه را پس از شکل‌گیری غاصبانه و نامشروع رژیم صهیونیستی بر پیکر آن وارد ساخت و با تبدیل قضیه فلسطین به اصلی‌ترین موضوع جهان اسلام، بزرگ‌ترین خدمت را در مقیاس جهانی به این ملت مظلوم و ستمدیده کرد. با این نام‌گذاری و انتخاب حکیمانه، برخلاف میل استکبار، صهیونیسم و حکام مرتجع عرب، قضیه فلسطین احیا شد و از حاشیه به متن بازگشت.
 
اکنون نیز، وحشتی که صهیونیست‌ها از همبستگی مسلمانان در نابودی این رژیم دارند و هرساله با راهپیمایی روز قدس، آن را بازنمایی می‌کنند، مهمترین چالش ثابت سالانه در برابر هیمنه ی پوشالی این رژیم است. راهپیمایی هرساله مسلمانان در روز قدس، این پیام هول‌انگیز را برای صهیونیست‌ها دارد که قضیه فلسطین و آزادسازی قدس همچنان مسئله اول جهان اسلام است و توطئه صهیونیست‌ها با همکاری استکبار جهانی نتوانسته نظر و خواست مسلمانان جهان در این‌باره را تغییر دهد.
 
راهپیمایی روز قدس برای مسلمانان نیز ، معیار و شاخص دقیقی است تا بتوانند وضعیت خود را درباره مسئله فلسطین و قدس بسنجند. طی چندسال گذشته و در زمان حاکمیت برخی دیکتاتورهای وابسته در بعضی از کشورهای عربی، صهیونیست‌ها گمان کرده بودند توانسته‌اند در روند همبستگی مسلمانان در اعتراض علیه رژیم صهیونیستی اخلال ایجاد کنند. با سقوط این دیکتاتورها و آزادشدن بخش قابل‌توجهی از توان جهان اسلام، انتظار می‌رود یکپارچگی مسلمانان برای نجات قدس بیشتر شود؛ اما این انتظار درست، با موانعی مواجه است که همانا حضور بخش دیگری از حکام مستبد در حاکمیت برخی دیگر از کشورهای عربی و تفرقه و اختلاف افکنی میان صفوف مسلمین و انحراف در مسیر انقلاب های اسلامی بویژه در کشورها نظیر مصر می یاشد.
 
از سوی دیگر نیز نظام استکباری از طریق دولت های ارتجاعی و غیر مردمی منطقه قصد فشار بر محور مقاومت در سوریه را دارند. اقدام اخیر اتحادیه اروپا که به عنوان عامل آمریکایی- صهیونیستی، در قرار دادن شاخه نظامی حزب الله در فهرست گروههای تروریستی در همین سناریو قابل تحلیل است که البته هدفی جز به تاخیر انداختن روند اضمحلال رژیم ننگین صهیونیستی دنبال نمی کنند.
 
آنچه ضرورت امروز جهان اسلام است، وحدت و اتحاد حول محور اصلی و مورد اتفاق همه یعنی مسئله فلسطین و احقاق حق این برادران مسلمانمان می باشد که امت اسلامی باید با بصیرت این موضوع را به عنوان شاخص و تراز برای رفتار سران و صداقت افراد روی کارآمده در کشورهای خود قرار دهند و مسائل فرعی را در کنار این اولویت اصلی بزرگ ننمایند.
 
بی شک ما یقین داریم با ادامه ی مبارزات مردم مسلمان فلسطین و حمایت جهان اسلام ، فلسطین به فضل الهی آزاد می شود و بیت المقدس و مسجدالاقصی و سایر نقاط آن سرزمین اسلامی به آغوش جهان اسلام باز می گردد؛ ان شاءالله
و الله غالـب علی امره
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار