آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۴۳۵۶
محجوب در گفت‌و گو با «خبرگزاری دانشجو»:

راهپیمایی روز قدس پاسخ به یاوه گویی‌های اسرائیل است

نماینده تهران گفت: راهپیمایی روز قدس پاسخی محکم به تهدیدات مکرر نظامی و یاوه گویی‌هایی که مقامات این رژیم غاصب طی چند سال اخیر مرتباً تکرار کرده‌اند است.

علیرضا محجوب در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: در حقیقت  روز قدس امسال یک ویژگی خاص دارد، همواره جریان سازش که یکی از خطوطی بوده که به فلسطینی‌ها لطمه زده موضوع مهم سی سال اخیر بوده است یعنی اگر تاریخ فلسطین را دنبال کنیم بعد از جنگ‌های 6 روزه و حوادث 1947 به جهان عرب و فلسطینی‌ها علاقه‌مند به بازگشت و گرفتن کل سرزمین فلسطین بوده‌اند، بعضاً از سال 1960-1967 تا 1971 جهان عرب معطوف به بازپس گرفتن اراضی اشغالی بود که بعد از بازپس گیری بخشی از این اراضی و معاهده ننگین کمپ دیوید، دوره بعد جهان عرب نوعی سکوت توأم با رضایت داشته است و این فقط مردم فلسطین بودند که جنبش سبز یا انتفاضه را به عنوان مهمترین ابزار ادامه دادند.

 

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: روز قدس و مسئله فلسطین بعد از انقلاب اسلامی یکی از موضوعات اساسی بوده تا  همه ملل مسلمان و همچنین مردم ایران بتوانند همراهی، همدلی خود را با فلسطینیان نشان دهند و فریاد آزادی بیت المقدس را سردهند.

 

محجوب درباره تأثیر حضور مردم در راهپیمایی روز قدس بر امنیت کشور تصریح کرد: اصولاً اگر تهدیدات صهیونیست‌ها را به عنوان یک دولت کوچک و پرادعا در نظر داشته باشیم حتماً حضور در راهپیمایی روز قدس پاسخی محکم به تهدیدات مکرر نظامی و یاوه‌هایی که مقامات این رژیم غاصب طی چند سال اخیر مرتباً تکرار کرده‌اند خواهد بود و می تواند اعلام آمادگی در برابر اینگونه تهدیدات باشد.

 

این نماینده مجلس درباره نقش حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن به عنوان الگویی برای سایر انقلاب‌ها در دنیا گفت: حضور مردم عموماً در هیچ حادثه‌ای نبوده که تأثیرگذار نباشد و قطعاً در این اتفاقات آنچه که نهضت انتفاضه را ایجاد کرد حاصل همین تلاش‌ها و حضور مردم و کودکان است، وقتی که کودکان در فلسطین می‌توانند حماسه خلق کنند چرا مردم ایران نتوانند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار