آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۴۴۲۱

دعوت تولیت آستان شاهچراغ(ع) از مردم ولایتمدار شیراز برای حضور در راهپیمایی روز قدس

تولیت شاهچراغ(ع) در پیامی از مردم شیراز برای حضور مردم در راهپیمایی روز قدس دعوت کرد.

 به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشحو» از شیراز، آیت الله سیدمحمدمهدی دستغیب در پیامی ضمن دعوت مردم ولایتمدار شیراز برای خضور در راهپیمایی روز قدس، اظهار کرد: مردم شریف و روزه دار شیراز همانطور که مطلعید روز قدس آخرین جمعه از ماه مبارک رمضان یکی از وقایع مهم و تاریخی است که از سوی زعیم عالیقدر و رهبر فقید مسلمین جهان حضرت امام خمینی (ره) به این نام نامیده شد.

 

وی افزود: حضرت امام در پیام تاریخی خود به همین مناسبت فرمودند «من طی سالیان دراز خطر اسرائیل غاصب را گوشزد نمودم» «من از عموم مسلمانان جهان و دولت های اسلامی می خواهم که برای کوتاه کردن دست این غاصب و پشتیبانان آن بهم بپیوندند و جمع مسلمانان جهان را دعوت می کنم آخرین جمعه ماه مبارک را که از ایام قدر است به عنوان روز قدس انتخاب کنند».

 

تولیت آستان مقدس شاهچراغ(ع) در پایان پیام خود ضمن دعوت از عموم مردم شریف شیراز در روز مقابله مستضعفین علیه مستکبرین، خاطرنشان کرد: روز قدس روز اسلام است پس ضروری است که با حضور در مراسم راهپیمایی با شعار مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرئیل، بار دیگر حمایت خود را از مردم فلسطین اعلام نمایید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار