طبق تحقیقات انجام شده چای دارای ماده گرانبهای فلوئور است که از پوسیدگی دندان ها جلوگیری می کند.
به گزارش خبرنگار علمی«خبرگزاری دانشجو»،چایی که ما مصرف می کنیم دو عنصر به نام های تانن و تئین دارد؛ تانن در دمکرده چای وجود دارد و خاصیت ادرار آوری دارد و تئین که مشابه کافئین در قهوه است سیستم اعصاب را تقویت می کند.
چای برای بیماران قلبی و کسانی که اختلالات عصبی دارند مضر است
چای مانند قهوه و دیگر دمکرده ها ارزش عذای ندارد و یک نوشیدنی کم کالری است، کسانی که اعصاب حساسی دارند اگر در نوشیدن چای زیاده روی کنند دچار اختلالاتی به نام مسمومیت از چای می شوند، به همین دلیل چای برای سلامتی کسانی که به اختلالات عصبی و بیماری های قلبی مبتلا هستند مضر است.
چای داروی شفا بخش برای بیماری های چشمی و خستگی های چشمی است، حاوی ماده گرانبهای فلوئور است که از پوسیدگی دندان ها جلوگیری می کند.
در نوشیدن چای زیاده روی نکنید
کسانی که به لرزش دست مبتلا هستند چای برای آنها تحریک کننده است، همچنین چای برای نوازادان و کسانی که کلیه و مثانه سنگ ساز و فشار خون دارند مضر است، زیاده روی در نوشیدن چای باکتری های مفید معده را از بین می برد و اعمال معده را مختل و فرد را عصبی می کند، همچنی باعث بی خوابی و فرسودگی اعصاب می شود.
چای خواص فراوانی دارد
دانشمندان تایوانی تاثیر حفاظتی چای بر تراکم ماده معدنی استخوان ها در تمام قسمت های بدن به ویژه قسمت های لگن و ستون فقرات را ثابت کرده اند،همچنین مواد موجود در چای به خصوص چای سبز به مرور به حفظ تراکم استخوان ها کمک می کند.