سویا یکی از دانه های گیاهی با درمان بی نظیر است که به طور چشمگیری سرطان های شایع زنان را کاهش می دهد.
به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، سویا یکی از دانه های گیاهی شیرین با خواص درمانی بی نظیر است که همراه سبزیحات در سوپ، سالاد و خورش میل می شود.
سویا دارای پروتئین کامل و آمینو اسیدهای ضروری بدن است و وجود فراوان اسیدهای چرب امگا3 در آن سکته مغزی و حمله قلبی را کاهش می دهد.
سویا طحال و لوزالمعده را تقویت می کند و در فعالیت های روده موثر، تمیزکننده رگ های خونی قلب و تسریع کننده گردش خون است.
علاوه بر این، سویا ادرار آور است، سموم بدن را دفع می کند، بینایی و دید را تقویت می کند، همچنین سرطان های شایع در زنان را به طور چشمگیری کاهش می دهد به همین دلیل از سویای بوداده و مزه دار شده در آجیل به خوبی استقبال می شود.