
کد خبر:۲۵۷۸۵۵
۳۰ بیمار قلبی با استفاده از سلولهای بنیادی در مشهد درمان شدند
رییس بیمارستان امام رضا(ع) گفت: تاکنون ۳۰ بیمار قلبی با استفاده از سلولهای بنیادی در این بیمارستان درمان شده اند.

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»دکتر محمد عباسی تشنیزی افزود: استفاده از روش تزریق سلولهای بنیادی در عروق کرونر برای درمان بیماران مبتلا به نارساییهای قلبی از اقدامات منحصربفرد دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سطح کشور است.
وی ادامه داد: بخش قلب بیمارستان امام رضا(ع) با تجهیزات منحصربفرد خود علاوه بر ارائه خدمات به بیماران در خراسان رضوی بیماران ارجاعی از سایر استانها را نیز زیر پوشش دارد.
او گفت: هم اینک اجرای عملهای اورژانسی قلب در کمتر از 24 ساعت و دیگر جراحیهای قلب در مدت سه تا چهار روز در بخش قلب بیمارستان امام رضا(ع) مشهد قابل انجام است.
رییس بیمارستان امام رضا(ع) افزود: میزان موفقیت جراحیهای قلب در این بیمارستان برابر با استانداردهای منطقه ای است.
عباسی همچنین از برنامه بهره برداری مرکز پیوند قلب و ریه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در بیمارستان امام رضا(ع) خبر داد و گفت: این مرکز با هزینه از پنج میلیارد ریال ساخته و تجهیز شده است.
این جراح قلب افزود: با فعالیت این مرکز که در طول یک ماه آینده بهره برداری خواهد شد امکان عملهای پیوند ریه نیز میسر می شود.
وی گفت: هم اکنون قابلیت انجام پیوند قلب از بیماران مرگ مغزی در بخش قلب بیمارستان امام رضا(ع) مشهد وجود دارد و تاکنون سه پیوند قلب در این مرکز انجام شده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.