کد خبر:۲۵۷۰۳۳
رازهای سلامتی

هشت غذا که حامی لقب شماست

در این مطلب به ۸ ماده غذایی سرشار از مواد مغذی که با بیماری قلبی مقابله می‌کند، اشاره شده است.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، اگر چه ژنتیک در سلامت قلب تاثیرگذار است اما انتخاب شیوه زندگی سالم مانند برنامه غذایی مناسب و فعالیت ورزشی در پیشگیری از بیماری‌های قلبی نقش مهم تری دارد. در این مطلب به 8 ماده غذایی سرشار از مواد مغذی که با بیماری قلبی مقابله می‌کند. به نقل از «Readers Digest» اشاره شده است.

 

سیب: این میوه سرشار از پکتین است که با فیتوپروتئین موجود در سیب برای حفظ سلامت قلب مفید است. کوئرسیتین و آنتی اکسیدان دیگر سیب با واکنش‌هایی که به تصلب شرایین و دیگر بیماری‌های قلبی عروقی منجر می‌شود، مقابله می‌کند. همچنین پکتین میزان کلسترول مضر را که به بیماری‌های قلبی می‌انجامد، کاهش می‌دهد. سیب خاصیت ضدالتهابی دارد و به سلامت کلی عروق کمک می‌کند. اگر چه انواع مختلف سیب حاوی ماده مغذی محافظ قلب است اما سیب قرمز، بیشترین آنتی اکسیدان را دارد.

 

نخود: نخود به کاهش بیماری قلبی عروقی کمک می‌کند. این گیاه سرشار از فیبر محلول است که کلسترول مضر را کاهش می‌دهد، حاوی آنتی اکسیدان و پتاسیم و اسید چرب امگا3 نیز است.

 

بادام: مصرف منظم مغز میوه، بیماری قلبی عروقی را 37درصد کاهش می‌دهد. بادام حاوی ماده مغذی مفید برای قلب از جمله فیبر، ویتامین E، پتاسیم و منیزیم است. منیزیم به تنظیم فشار خون و پتاسیم به قلب در پمپاژ خون کمک می‌کند. بادام غنی از تک چربی غیراشباع است که در بررسی‌های متعدد با کاهش بیماری قلبی ارتباط داده شده است.

 

میوه قره‌قاط: مصرف روزی یک یا 2 پیمانه از این میوه میزان کلسترول خون را بهبود و تری گلیسیرید را کاهش می‌دهد. گرفتگی رگ‌های خونی از علایم بیماری قلبی است. این میوه سرشار از آنتی اکسیدان به ویژه منگنز، ویتامین‌های C و E است. فیتونیوترینت موجود در این میوه از گرفتگی رگ‌ها پیشگیری می‌کند.

 

شکلات تلخ: مصرف منظم شکلات تلخ بیماری قلبی عروقی را تا 21 درصد کاهش می‌دهد. کاکائو غنی از ترکیبی به نام «فلاوانولز» است که مانع از گرفتگی رگ‌های خونی و در نتیجه کاهش خطر بروز حمله و سکته قلبی می‌شود. البته به علت داشتن کالری، بهتر است روزی 24 گرم از آن مصرف شود.

 

انگور: این میوه حاوی مواد مغذی متعدد از جمله ویتامین C، B6 و پتاسیم است که میزان خطر التهاب، تصلب شرایین و فشار خون بالا را کاهش می‌دهد. انگور را با دانه آنکه سرشار از مواد مغذی است، بخورید.

 

انجیر: حاوی میزان زیاد فیبر است. علاوه بر آن این میوه سرشار از پتاسیم نیز است.

 

گردو: همانند بادام، گردو غنی از آنتی اکسیدان سالم برای قلب است. علاوه بر آن گردو دارای اسید چرب امگا3 نیز است. گردو کاهش دهنده کلسترول مضر و تنظیم کننده فشار خون است.

 

 منبع: روزنامه خراسان

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار