رییس بیمارستان امام رضا(ع) گفت: تاکنون ۳۰ بیمار قلبی با استفاده از سلولهای بنیادی در این بیمارستان درمان شده اند.
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»دکتر محمد عباسی تشنیزی افزود: استفاده از روش تزریق سلولهای بنیادی در عروق کرونر برای درمان بیماران مبتلا به نارساییهای قلبی از اقدامات منحصربفرد دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سطح کشور است.
وی ادامه داد: بخش قلب بیمارستان امام رضا(ع) با تجهیزات منحصربفرد خود علاوه بر ارائه خدمات به بیماران در خراسان رضوی بیماران ارجاعی از سایر استانها را نیز زیر پوشش دارد.
او گفت: هم اینک اجرای عملهای اورژانسی قلب در کمتر از 24 ساعت و دیگر جراحیهای قلب در مدت سه تا چهار روز در بخش قلب بیمارستان امام رضا(ع) مشهد قابل انجام است.
رییس بیمارستان امام رضا(ع) افزود: میزان موفقیت جراحیهای قلب در این بیمارستان برابر با استانداردهای منطقه ای است.
عباسی همچنین از برنامه بهره برداری مرکز پیوند قلب و ریه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در بیمارستان امام رضا(ع) خبر داد و گفت: این مرکز با هزینه از پنج میلیارد ریال ساخته و تجهیز شده است.
این جراح قلب افزود: با فعالیت این مرکز که در طول یک ماه آینده بهره برداری خواهد شد امکان عملهای پیوند ریه نیز میسر می شود.
وی گفت: هم اکنون قابلیت انجام پیوند قلب از بیماران مرگ مغزی در بخش قلب بیمارستان امام رضا(ع) مشهد وجود دارد و تاکنون سه پیوند قلب در این مرکز انجام شده است.