کد خبر:۱۰۸۰۳۴۱
در گفتگو با دانشجو مطرح شد

دادستان کرمانشاه با رسانه‌هایی که در مسئله بیمارستان امام رضا(ع) شایعه پراکنی کردند، برخورد کند

دبیر قرارگاه هیئت های دانشجویی استان کرمانشاه گفت: طبق نظر کارشناسان سازمان انرژی اتمی، مقدار دوزی که بعد از پرتودهی بیمار و سپس عبور از دیوار‌های بتُنی سقف به بیرون نشت میکرد، ناچیز بوده و در مجموع خطری تهدید نمی‌کند.

حسین فرید افشار، دبیر قرارگاه هیئت های دانشجویی استان کرمانشاه و دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، درباره مسائل اخیر بیمارستان امام رضا کرمانشاه و اعتصاب برخی دانشجویان گفت: بر طبق نظر کارشناسان سازمان انرژی اتمی، مقدار دوزی که بعد از پرتودهی بیمار و سپس عبور از دیوارهای بتُنی سقف به بیرون نشت میکرد، ناچیز بوده و در مجموع خطری تهدید نمی کند.

وی افزود: امید است دادستان کرمانشاه علاوه بر برخورد جدی با مسببان حادثه بیمارستان امام رضا با برخی رسانه های استانی که برای دیده شدن، شایعات و مطالب کذب بسیاری را بدون ارائه سند و مدرک و پشتوانه علمی در فضای مجازی پخش کرده و با دامن زدن به این شایعات مسبب ایجاد تشویش و اضطراب دانشجویان و هم وطنان و موج سواری رسانه های خارجی نیز شده، برخورد قاطع داشته باشد و مانع تکرار این عمل شنیع رسانه ای در آینده شود.

فرید افشار عنوان کرد: بسیار واجب است که وزیر محترم بهداشت نیز در صورت عدم قصور از طرف ریاست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از ایشان در برابر بنگاه های دروغ پراکنی و افراد معلوم الحال حمایت کرده و در صورت اثبات قصور نیز اقدام مقتضی را انجام دهد.

وی ادامه داد: همچنین برخی دانشجویان که خدمت رسانی به مردم را وابسته تصمیمات شخصی خود، آن هم مبنی بر شایعات و مطالبی که هیچ سند و مدرک مستدلی درباره آن وجود نداشته کرده اند و با هر شایعه ای به چپ و راست می‌روند بدانند که اعتصاب از کار و عدم انجام وظیفه مصداق بارزی از قصور، کم کاری و تخلف است.

حسین فرید افشار دبیر قرارگاه هیئت های دانشجویی استان کرمانشاه در پایان گفت: امید است با ایجاد قوانینی موثر و علمی، راه بر برخی سو استفاده گران همیشگی از هر اتفاقِ دانشگاهی بسته شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار