به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، رضا باقری صبح امروز در نشست خبری در سالن کنفرانس بخش سوانح بیمارستان امام رضا(ع) در مشهد بیان داشت: بیمار قلبی که عمل پیوند روی آن انجام شد حدود 60 میلیون هزینه در برداشت که همه آن را بیمارستان پرداخت کرد و اگر بنا باشد برای همه بیماران، دانشگاه و بیمارستان هزینه کند با شکست مواجه خواهیم شد و در این زمینه شرکت های بیمه گر هم با ما همکاری نمی کنند.
وی با اشاره به اینکه عمل پیوند در خارج از کشور یک میلیون و 200 هزار دلار است، بیان داشت: ما در ایران از نظر متخصص چیزی کم نداریم و همین طور هزینه های ما در ایران هم در مقایسه با دیگر کشورها کمتر است و امیدواریم با مشارکت مردمی و حضور خیرین در این امر تمام مشکلات برطرف شود.
حمید رضا بهرامی، متخصص طب سوزنی در ادامه این نشست خبری با اشاره به اینکه اولین مرکز دانشگاهی طب سوزنی در بیمارستان امام رضا(ع) بیش از یک سال می باشد که راه اندازی شده است، گفت: این بخش در کنار مرکز جامع قلب بیمارستان امام رضا(ع) ایجاد شده است و حدود هشت عضو هیئت علمی دارد که در دو نوبت صبح و عصر به فعالیت می پردازند و روزانه 40 تا 50 بیمار را ویزیت می کند.
وی افزود: یکی از مشکلات حال حاضر طب سوزنی بحث بیمه است که تنها دو بیمه نیروهای مسلح و بیمه طلایی ایران طب سوزنی را تحت پوشش قرار می دهند و امید است با توجه به اینکه تعداد مراجعین روز به روز بیشتر می شود شرکت های بیمه هم با ما مشارکت کنند.
بهرامی با اشاره به اینکه در زمینه طب سوزنی نیاز به اطلاع رسانی بیشتر از جانب رسانه ها هستیم، تصریح کرد: طب سوزنی اولین خط درمانی نیست، بلکه به عنوان یکی از راههای درمانی محسوب می شود.
عباس زاده، معاون میراث فرهنگی و گردشگری خراسان رضوی در ادامه این نشست گفت: بیمارستان امام رضا(ع) علاوه بر محیط درمانی دارای ارزش تاریخی برای خراسانی هاست و در حال حاضر بخشی از بیمارستان بازسازی شده و هم اکنون مشغول رنگ آمیزی هایی هستیم که سال گذشته بازسازی آنها انجام شده است.
وی با اشاره به اینکه ساختمان این بیمارستان مانند بازی دومینوست، گفت: اگر یک جای این ساختمان خراب باشد در کل ساختمان مشکل خواهیم داشت.