کد خبر:۱۰۹۰۱۹۲
رئیس علوم پزشکی استان کرمانشاه خبر داد

استقرار ۳ بیمارستان صحرایی در مرز خسروی / تدابیر لازم برای جلوگیری از گرمازدگی زوار اندیشیده شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه گفت: یک بیمارستان صحرایی توسط سپاه حضرت نبی اکرم (ص) و قرارگاه منطقه‌ای ارتش جمهوری اسلامی ایران در سه راهی نصرآباد و یک بیمارستان دیگر توسط دانشگاه علوم پزشکی احداث خواهد شد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، قباد محمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه گفت: با توجه به نزدیک بودن ایام اربعین حسینی و میزبانی استان کرمانشاه در مرز خسروی از زوار امام حسین (ع)، زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی نیز در این منطقه مستقر خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه از استقرار سه بیمارستان صحرایی در مسیر تردد زوار در مرز خسروی برای درمان بیماران خبر داد و گفت: یک بیمارستان صحرایی توسط سپاه حضرت نبی اکرم (ص) و قرارگاه منطقه‌ای ارتش جمهوری اسلامی ایران در سه راهی نصرآباد و یک بیمارستان دیگر توسط دانشگاه علوم پزشکی احداث خواهد شد.

وی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی نیز ۶ درمانگاه به همراه سایر امکانات درمانی در مرز خسروی ایجاد می‌کند که یک از آنها درمانگاه اورژانس در نقطه صفر مرزی است.

محمدی بیان کرد: با توجه به اینکه امسال مراسم اربعین در فصل گرما برگزار می‌شود، تدابیر لازم برای جلوگیری از گرمازدگی باید اندیشیده شود و اتاق سرد برای درمان بیماران به کار گرفته خواهد شد.

وی ادامه داد: انتظار می‌رود با توجه به گرمای هوا مسیر پیاده روی زوار در خاک کشورمان به کمترین میزان خود برای جلوگیری از گرمازدگی برسد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار