مدیرکل آموزش و پرورش البرز: جمعیت دانش‌آموزی استان از ۵۳۰ هزار نفر عبور کرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۵۹۵۴۸

مدیرکل آموزش و پرورش البرز: جمعیت دانش‌آموزی استان از ۵۳۰ هزار نفر عبور کرد

مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز با اشاره به ثبت‌نام بیش از ۳۰ هزار دانش‌آموز در پایه اول ابتدایی گفت: در حال حاضر بیش از ۵۳۰ هزار دانش‌آموز و حدود ۲۷ هزار و ۳۰۰ فرهنگی در مدارس استان البرز مشغول فعالیت هستند.
مدرسه

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشضجو، فرزاد شعبانی مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز، با قدردانی از همراهی استانداری، نمایندگان مجلس، فرماندهان نظامی و انتظامی، خیرین و رسانه‌ها در حمایت از آموزش و پرورش اظهار کرد: همراهی خیرین و دستگاه‌های اجرایی موجب شده است بخش مهمی از نیاز‌های آموزش و پرورش استان در حوزه توسعه فضا‌های آموزشی و حمایت از دانش‌آموزان تأمین شود.

وی با اشاره به آمار ثبت‌نام دانش‌آموزان پایه اول ابتدایی در استان البرز افزود: براساس آمار‌های ثبت‌احوال، تعداد موالید استان حدود ۳۰ هزار نفر اعلام شده بود، اما تاکنون بیش از ۳۰ هزار دانش‌آموز در پایه اول ابتدایی ثبت‌نام کرده‌اند که این موضوع نشان‌دهنده روند رو به رشد جمعیت دانش‌آموزی در استان است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و مقاومت، از سرداران، دانشمندان، دانش‌آموزان و فرهنگیان شهید یاد کرد و گفت: در میان شهدای اخیر، ۳۴۵ شهید دانش‌آموز، ۱۶۷ شهید مدرسه شجره طیبه میناب، هفت شهید دانش‌آموز استان البرز و یک شهید فرهنگی استان، جلوه‌هایی از ایثار و فداکاری نسل جوان این سرزمین هستند.

شعبانی خاطرنشان کرد: حوادث و رویداد‌های سال گذشته نشان داد که روحیه ایثار، مقاومت و دفاع از وطن همچنان در میان نسل جوان زنده است و جوانان در عرصه‌های مختلف از ارزش‌های دینی، ملی و انقلابی دفاع کردند.

وی با اشاره به نقش مردم در حفظ امنیت و آرامش کشور عنوان کرد: همان‌گونه که رزمندگان و نیرو‌های مسلح در میدان‌های نبرد افتخار آفریدند، مردم نیز در عرصه‌های مختلف اجتماعی نقش مؤثری در حفظ انسجام و اقتدار کشور ایفا کردند و این همراهی یکی از عوامل مهم عبور از شرایط دشوار بود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز در ادامه با بیان اینکه آموزش و پرورش بزرگ‌ترین مجموعه انسانی استان محسوب می‌شود، گفت: در حال حاضر بیش از ۵۳۰ هزار دانش‌آموز و حدود ۲۷ هزار و ۳۰۰ فرهنگی در مدارس استان مشغول فعالیت هستند و ساماندهی این جمعیت گسترده، نیازمند تلاش شبانه‌روزی فرهنگیان در سراسر استان است.

در پایان این مراسم نیز با حضور مسئولان استانی و فرماندهان حاضر، از جمعی از فرزندان معظم شهدا تجلیل و قدردانی شد و حاضران با قرائت صلوات، یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و مقاومت را گرامی داشتند.

پربازدیدترین آخرین اخبار