به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو، علی شعبانی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه در حاشیه بازدید از زیرساخت های مرز رسمی خسروی و پایانه مرزی به همراه مدیر کل دفتر امور امنیتی و انتظامی و جمعی از مدیران گفت: زیرساختهای مرز رسمی خسروی با هدف فراهم کردن شرایط سفری راحت و آسان برای زائران اربعین حسینی در حال توسعه و تقویت است.
وی افزود: امروز به دستور «محمد طیب صحرایی» استاندار کرمانشاه برای نظارت پروژهها و زیرساختهای در حال ساخت مرز خسروی به شهرستان قصرشیرین و مرز رسمی خسروی آمدیم و خوشبختانه طرح های در دست اقدام در حوزه ایجاد زیرساختهای رفاهی، گیتها و ایجاد دروازه جدید در نقطه صفر مرز خسروی هم اکنون پیشرفت بسیار خوبی دارند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه اظهار کرد: همچنین افزایش اماکن زیرساختی و امکانات رفاهی در دست انجام است تا فضای بهتری را برای زوار فراهم کنیم و تمام دستگاههای ستاد اربعین در حال تلاش هستند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه در ادامه گفت: همچنین کمیتههای ۱۸ گانه ستاد اربعین در حال تلاش هستند و امسال زیرساختهای اربعین در مرز خسروی در مقایسه با سالهای قبل قابل قیاس نیست و وضعیت بهتری دارد و هدف این است که با ایجاد امکانات اسکان و پذیرایی و رفاهی، زوار بتوانند سفری راحت را داشته باشند و خادمان خوبی برای زوار اربعین حسینی باشیم.
شعبانی ادامه داد: امسال ۲ سناریو برای تردد زائران اربعین از مرز خسروی پیشبینی کردیم که یک سناریو تردد در ساعت محدود مانند سال گذشته است و سناریوی دوم که در حال اتفاق است و هماهنگی های آن صورت گرفته ۲۴ ساعته شدن تردد از مرز خسروی است که در این رابطه نیز افزایش گیت های مرز خسروی و گیت های طرف عراقی در دستور کار است تا شاهد ازدحام در مرز نباشیم.
وی، همچنین از تجهیز پایانه مرزی خسروی و نصب سایبان ها و بهسازی سرویس های بهداشتی و امکانات رفاهی خبر داد و گفت: هدف گذاری ما تردد بیش از یک میلیون نفر زائر از مرز خسروی است که باید متناسب با این جمعیت پارکینگ، وسیله حمل و نقل، امکانات رفاهی، سرویسهای بهداشتی و محلهای اسکان را داشته باشیم و تلاش بر این است امسال اربعین خوبی را در مرز خسروی داشته باشیم.
شعبانی ادامه داد: هم اکنون تردد در مرز به صورت ۲۴ ساعته برقرار است و طرف عراقی همکاری خوبی دارد اما برای ۲۴ ساعته بودن تردد در ایام اربعین نیز باید هماهنگی نهایی باید صورت گیرد که موکول به سفرهای بعدی استاندار کرمانشاه به کشور عراق و نهایی شدن این موضوع است.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه از زیرساخت های خدمات رسانی به زوار در مرز خسروی شامل، احداث سرویس های بهداشتی، بزرگترین قرارگاه خدمات رسانی اربعین وزارت دفاع در ۲ کیلومتری مرز خسروی شامل مجموعه های رفاهی، اقامتی و پذیرایی زائران اربعین شامل سرویس های بهداشتی، آشپزخانه با ظرفیت پخت پنج تا ۱۰ هزار پرس غذا و سوله های اسکان تا ۸۰۰ نفر به صورت روزانه، اسکان یک هزار و ۲۰۰ متر مربع به صورت ثابت و طرح توسعه اسکان موقت در این مجموعه هفت هکتاری و ایجاد ۲ پد بالگرد برای مواقع ضروری بازدید کرد.
همچنین در ادامه معاون سیاسی امنیتی، اجتماعی استانداری کرمانشاه و هیات همراه از روند احداث جاده برکت که به منظور جداسازی تردد زائران از روند ترانزیت در دست اقدام است، احداث سرویس های بهداشتی در محوطه پایانه و نصب سایبان در محل های ورود و خروج مرز، روند احداث گیت ها و همچنین تعمیر مسجد جامع مرز خسروی بازدید و در گفت و گو با پیمانکاران این طرح ها خواستار تسریع در اجرای آن ها و اتمام این طرح ها تا قبل از شروع کنگره ی عظیم اربعین شد.