آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۸۸۸۷

کرمانشاه آماده خدمت‌رسانی گسترده به زائران اربعین/ سه دهه مهم در پیش است

نماینده ولی‌فقیه در استان کرمانشاه ضمن تسلیت ایام سالگرد ارتحال امام راحل (ره)، بر اهمیت برنامه‌ریزی برای سه دهه پیش‌رو به‌ویژه اربعین حسینی تأکید کرد و از آمادگی استان برای میزبانی از زائران حضرت اباعبدالله‌الحسین (ع) خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام والمسلمین حبیب الله غفوری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه در جلسه شورای اداری استان کرمانشاه، اظهار کرد: ایام حزن‌انگیز سالگرد ارتحال امام راحل (ره)، رهبر کبیر انقلاب اسلامی و بنیان‌گذار نظام مقدس جمهوری اسلامی را تسلیت عرض می‌کنم و یاد و خاطره آن همه محبت، عظمت، فضیلت، خلوص، معنویت و سیاست که امام همانند جد بزرگوارشان امیرالمؤمنین (ع) داشتند، گرامی می‌دارم.

وی افزود: اقدام مجلس خبرگان رهبری در سال ۱۳۶۸ که چهاردهم خرداد سالروز آن است، مبنی بر انتخاب رهبر فرزانه انقلاب اسلامی برای جانشینی امام راحل، اقدامی حکیمانه بود که آن را قدر می‌دانیم.

امام جمعه کرمانشاه اضافه کرد: سفر رئیس‌جمهور به استان، سفری موفق بود و شرایط مطلوبی فراهم شد. وفاق مردم استان در این سفر نمایان بود. مصوبات بسیار خوبی در حوزه رونق معیشت، اقتصاد و اشتغال‌زایی برای استان مدنظر قرار گرفت.

وی عنوان کرد: سه دهه بسیار مهم در پیش داریم که رویکرد انقلاب اسلامی، نظام مقدس جمهوری اسلامی و تدابیر رهبر فرزانه و حکیم انقلاب بر این استوار است که این مناسبت‌ها با همت مردم و رویکرد مردمی برگزار شود. یکی از آن‌ها دهه ولایت است و سپس دهه اول ماه محرم‌الحرام را در پیش داریم و دهه سوم نیز اربعین حسینی در ماه صفر است.

غفوری ابراز کرد: این‌ها مناسبت‌های بسیار مهم و بزرگی هستند که مسئولان عزیز ما و مجموعه اقشار جامعه در شکوه برگزاری آن‌ها تأثیرگذارند. برای برگزاری برنامه‌ها به‌صورت مردمی و بسترسازی برای ایفای نقش مردم، اهتمام مسئولان بسیار مهم است و باید پشتیبانی‌ها در حد توان صورت گیرد.

وی با اشاره به نقش مهم مسئولان در بستر سازی برای حضور مردم گفت: روحانیت، امامان جمعه، اساتید، مبلغان و مسئولان فرهنگی و اقتصادی نقش مهمی در این زمینه دارند. چند سالی است که پذیرایی‌های کیلومتری با رویکرد مردم‌محوری برگزار می‌شود و رهبر انقلاب نیز این حضور بانشاط مردم را تحسین کرده‌اند.

غفوری افزود: مهم‌ترین کاری که باید انجام دهیم این است که هم برنامه‌ریزی مناسبی داشته باشیم و هم زمینه‌ساز حضور مطلوب مردم باشیم؛ همانند برگزاری جشن‌های ولایت.

وی گفت: بنیاد غدیر در استان ما فعال است. مجموعه‌های نهادی و اصناف نیز فعال بوده‌اند و هستند و در این مسیر نقش‌آفرینی خواهند کرد. انتظار می‌رود امسال شاهد حضور و فعالیت دستگاه‌ها حتی پررنگ‌تر از سال گذشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه در اربعین حسینی نقش استان کرمانشاه بسیار ویژه است ادامه داد: عمده زائرانی که به‌صورت زمینی مشرف می‌شوند، از استان کرمانشاه عبور می‌کنند. بنابراین از ورودی‌های استان همچون کنگاور، لرستان و کردستان، موکب‌ها آماده پذیرایی از زائران حضرت اباعبدالله‌الحسین (ع) خواهند بود.

وی یادآور شد: در گذشته، خانه‌هایی که در استان ساخته می‌شد فضای گسترده‌ای برای پذیرایی از زائران داشت. علمایی که در استان ایفای نقش کرده‌اند نیز به‌واسطه همین مهمان‌نوازی در کرمانشاه ماندگار شدند و این سابقه مهمان‌نوازی مردم کرمانشاه است.

نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه بیان کرد: تمرکز ما بر این است که مرز خسروی فعال‌تر شود. ما وظیفه داریم، به‌عنوان نزدیک‌ترین مسیر، مرز خسروی را فعال کنیم و امکانات لازم را به بهترین نحو ممکن برای زائران ایجاد و خدمات‌رسانی کنیم.

وی در پایان اضافه کرد: در سال گذشته، در استان نزدیک به ۳۰۰ موکب تا مرز منذریه دایر بود. انتظار می‌رود امسال با برنامه‌ریزی مطلوب‌تری، خادمان زائران حضرت اباعبدالله‌الحسین (ع) باشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار