آبرسانی به روستاهای فارس ادامه دارد / ۴۱۲ روستا در انتظار رفع تنش آبی
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۶۱۶۸۸

آبرسانی به روستاهای فارس ادامه دارد / ۴۱۲ روستا در انتظار رفع تنش آبی

مسئول بسیج سازندگی سپاه فجر فارس از اجرای طرح رفع تنش آبی ۴۱۲ روستای فارس خبر داد و گفت: در قالب قرارداد دوم امام حسن مجتبی (ع)، عملیات آبرسانی و رفع مشکلات آب روستاهای استان در دستور کار قرار گرفته و تاکنون مشکل ۳۵ روستا برطرف شده است.
آب

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سرهنگ علی‌اکبر طحان عصر یکشنبه در مراسم افتتاح پروژه‌های محرومیت‌زدایی شهرستان خفر با گرامیداشت هفته دفاع مقدس گفت: حضور مردم در کنار نیروهای نظامی در دوران دفاع مقدس محاسبات دشمن را برهم زد و امروز نیز مشارکت مردم در عرصه سازندگی می‌تواند بسیاری از طرح‌های محرومیت‌زدایی را با سرعت بیشتری به نتیجه برساند.

اجرای طرح آبرسانی روستایی در فارس

وی با اشاره به اجرای طرح‌های آبرسانی روستایی فارس افزود: در قالب قرارداد نخست امام حسن مجتبی (ع) مقرر بود طی سه سال به ۳۷۲ روستای استان آبرسانی شود، اما با همت گروه‌های جهادی و مشارکت مردم، این رقم به ۴۱۳ روستا افزایش یافت و امروز نیز ۱۰ روستای این شهرستان از این طرح‌ها بهره‌مند می‌شوند.

مسئول بسیج سازندگی سپاه فجر فارس ادامه داد: در قالب قرارداد دوم امام حسن مجتبی (ع)، رفع تنش آبی فارس در ۴۱۲ روستای دیگر استان در دستور کار قرار گرفته که تاکنون عملیات رفع تنش آبی ۳۵ روستا به پایان رسیده است.

اجرای پروژه‌های محرومیت‌زدایی در فارس

طحان با بیان اینکه همکاری با دستگاه‌های دولتی و گروه‌های جهادی در اجرای طرح‌ها ادامه دارد، گفت: امیدواریم با مشارکت مردم و کمک دولت، طی یکی دو سال آینده بخش قابل توجهی از این پروژه‌ها به نتیجه مطلوب برسد.

وی در ادامه از اجرای ۳۴۷ پروژه در حوزه آبخیزداری و حمایت از کشاورزی خبر داد و افزود: لایروبی قنوات، احداث کانال‌های سیمانی از مظهر قنات تا مزارع و احداث استخرهای ذخیره آب کشاورزی از جمله این طرح‌ها بوده است.

ساخت سد و مدیریت روان‌آب‌ها در روستاهای فارس

مسئول بسیج سازندگی سپاه فجر فارس با اشاره به ضرورت مدیریت روان‌آب‌ها و سیلاب‌ها در استان گفت: برای کنترل روان‌آب‌ها و جلوگیری از آسیب سیلاب به روستاها، احداث ۲۱ سد سنگین در بالادست روستاها و مسیر مسیل‌ها انجام شده و این طرح‌ها در راستای آبخیزداری و آبخوان‌داری دنبال می‌شوند.

احداث ۱۸۵۰ واحد مسکونی برای محرومان فارس

طحان همچنین با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه مسکن محرومان بیان کرد: با همکاری کمیته امداد، بنیاد مسکن و گروه‌های جهادی، یک هزار و ۸۵۰ واحد مسکونی برای محرومان احداث و به خانواده‌های هدف واگذار شده است.

وی افزود: طی یک سال گذشته یک میلیون و ۵۷۰ هزار مترمربع از راه‌های بین مزارع، راه‌های روستایی و مسیرهای دسترسی به گلزارهای شهدا نیز با همکاری دهیاران، بخشداران، فرمانداران، مردم و سپاه آسفالت شده است.

مسئول بسیج سازندگی سپاه فجر فارس تأکید کرد: تجربه اجرای این پروژه‌ها نشان می‌دهد هرجا مردم، دولت و نیروهای جهادی در کنار یکدیگر قرار گرفته‌اند، ظرفیت اجرای طرح‌ها فراتر از برنامه‌های پیش‌بینی‌شده افزایش یافته است.

برچسب ها:
استان فارس
پربازدیدترین آخرین اخبار