به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، احمدرضادرستی متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: برخی از افراد مصرف بعضی از غذاهای سنتی چون کله پاچه و آبگوشت را در وعدههای غذایی خود حذف میکنند چرا که در صورت استفاده از این مواد غذایی ترکیبات مغذی بسیاری به بدن میرسانند.
وی افزود: بعضی از غذاها نظیر آبگوشت به دلیل داشتن سیب زمینی، حبوبات، پیاز و سبزیجات گوناگون که سرشار از پروتئین، کلیسم و آهن است که برای رشد بدن بسیار مفید است.
وی تاکید داشت: ترکیبات گوناگون و متنوع موجود در آبگوشت همچون گوشت غنی از آهن و ویتامین B12 است که این مواد غذایی برای رشد کودکان نیز بسیار مناسب است.
درستی خاطر نشان کرد: در صورت استفاده از آبگوشت باید از ادویه کم استفاده شود چرا که در صورت عدم رعایت فرد دچار انواع بیماریها همچون ناراحتیهای گوارشی، سوزش معده و تشدید بیماری اعصاب میشود.
وی تاکید کرد: برای بهتر جذب شدن آهن موجود در گوشت مناسب این است آبگوشت همراه با ترشی استفاده شود.
منبع: سازمان غذا و دارو