به گزارش خبرنگار علمی«
خبرگزاری دانشجو»، موسیر یا سیر کوهی، گیاهی که شبیه سیر و دارای برگ های باریک و دراز و گل های بنفش با پیازچه های فراوان است.
طبع این گیاه گرم و خشک و برخلاف سیر نرم تر و دارای بوی مطبوع است.
بهترین موسیر، موسیر قرمز مسی
موسیر انواع مختلفی دارد؛ بهترین آن قرمز مسی است که خشک شده آن به عنوان ادویه در آشپزی استفاده می شود.
گرد موسیر سس ها را خوش طعم می کند
گرد موسیر به غذاها به خصوص سس های بی مزه طعم خوبی می دهد.
این گیاه در تهیه پیتزای تند سبزیجات، سوپ پیاز و تره فرنگی، سوپ قارچ و خامه، سالاد سیب زمینی استانبولی، ماست و خیار، ترشی سبزی مخلوط و ترسی موسیر تناول می شود.
موسیر چاق کننده و تقویت کننده معده است
از خاصیت های موسیر در اشتها آوری، چاق کننده گی و تقویت کنندگی معده، هضم کردن غذا، دفع کردن سنگ کلیه و تقویت کردن میل جنسی می توانیم نام ببریم.
موسیر جنین را سقط می کند
درباره مضرات این گیاه گرم نیز باید گفت زیاده روی در مصرف آن دل پیچه و نفخ شکم می آورد، جنین زنان باردار را سقط می کند و کسانی که به ناراحتی اعصاب دچار هستند نباید در خوردن آن زیاده روی کنند.