کد خبر:۲۵۹۸۱۳

گوشی های تلفن همراه کربنی ساخته می شوند

محققان دانشگاه صنعتی دانمارک برای ساخت قطعات تلفن همراه از نانولوله های کربن ها استفاده کردند.

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، محققان دانشگاه صنعتی دانمارک برای ساخت قطعات تلفن همراه از نانولوله های کربن ها استفاده کردند. با استفاده از این روش می توان به زودی شاهد ساخت گوشی های همراه کربنی بود.

 

در حال حاضر برای ساخت برخی از قطعات تلفن های همراه از فلزات کمیاب و گران قیمتی مانند ایندیم، گالیم و ارسنیک استفاده می شود. کربن عنصری است که در تمام موجودات زنده یافت می شود و طبیعتاً استفاده از آن هزینه بسیار کمتری دربردارد؛ علاوه بر این ساختار کربن به گونه ای است که امکان ساخت مواد نیمه رسانا را فراهم می کند.

 

این مواد امروزه کاربرد وسیعی در صنعت الکترونیک دارند و محققان بر این باروند که کمتر 20سال دیگر، مواد نیمه رسانا سنگ بنای کل صنعت دنیا خواهد شد. محققان دانشگاه صنعتی دانمارک به روشی دست یافته اند که از نانولوله های کربنی برای ساخت مدارهای تلفن همراه استفاده می شود.

 

نانولوله های کربنی، با توجه به نوع ساختارشان، می توانند رفتار فلزی یا نیمه فلزی داشته باشند. محققان در تلاشند که نانولوله های کربنی را جایگزین گالیم کنند. متخصصان یکی از شرکت های بزرگ ساخت قطعات رایانه ای گفته است که این دستاورد جدید، بسیاری از چالش های استفاده از نانوتیوب های کربنی در تلفن همراه را حل کرده است ولی مشکل اصلی، نحوه افزایش ضخامت این نانوتیوب هاست.

 

این شرکت رایانه ای سال گذشته با استفاده از نانولوله کربنی، موفق به ساخت حافظه و میکروپردازنده شد. چندی پیش نیز محققان دانشگاه کارولینای شمالی موفق به یکپارچه سازی نانوتیوب های کربنی به عنوان داربست قابل انعطاف باتری های سیلیکونی شدند که صنعت باتری سازی را متحول کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار