به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، محققان دانشگاه پرینستون واقع در نیوجرسی آمریکا، در حال توسعه راه هایی برای استفاده از تلفن همراه هستند که نشان می دهد چگونه محیط اطراف بر احساس شادی انسان تاثیر می گذارد.
در این مطالعه محققان رفتار تعدادی از داوطلبان از کشورهای آمریکا، استرالیا، کانادا، چین، فرانسه، آلمان، ژاپن، نروژ، کره جنوبی، اسپانیا، سوئد و انگلستان را بررسی کردند.
براین اساس تلفن همراه وسیله ای است که در اکثر ساعات همراه فرد است و می تواند اطلاعاتی را ضبط کند که ثبت آن به روش های دیگر بسیار مشکل است. زیرا ثبت احساسات در لحظه بسیار مهم و دقیق تر از ثبت آن پس از وقوع است.
برای انجام این مطالعه، محققان، اپلیکیشنی برای سیستم عامل آندروید ساخته اند که محل هر فرد را ثبت می کند و به صورت مستمر سوال چقدر خوشحال هستید؟ را برای فرد ارسال می کند.
دریک دوره سه هفته ای، اطلاعات از 270 داوطلب جمع آوری و از آن ها خواسته شد میزان شادی خود را در مقیاس 0 تا 5 بسنجند. با استفاده از اطلاعات جمع آوری شده، محققان روش هایی را که میتوانند منجر به درک بهتر از محیط و تاثیر آن بر احساسات فرد شود، تنظیم کردند.
برخی از نتایج اولیه در مورد شادی نشان می دهد مردان در راه بازگشت به خانه بیشتر تمایل دارند خود را ناراحت توصیف کنند. در حالی که آمار به دست آمده از زنان روند خاصی را نشان نمی دهد.
به گفته محققان یکی از محدودیت های این مطالعه این است که آمار به دست آمده نمی تواند نشان دهنده همه مردم باشد. زیرا شرکت کنندگان باید گوشی های هوشمند در اختیار داشته باشند و جزو کاربران اینترنت باشند.
همچنین ممکن است که افراد هنگام خوشحالی علاقه بیشتری برای پاسخ به نظرسنجی داشته اند. نتایج این تحقیق در شماره ماه ژوئن نشریه Demography منتشر شده است.