دبیر کمیته ملی المپیک گفت: درباره میزبانی دوره بعد مسابقات همبستگی کشورهای اسلامی و تامین اعتبارات آن با وزارت ورزش جلسه داریم.
بهرام افشارزاده در گفتوگو با خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص بازی های همبستگی اسلامی که از 30 شهریور ماه در اندونزی برگزار می شود، گفت: کاروان ایران با 80 ورزشکار و در شش رشته از جمله تیراندازی با کمان، والیبال، کاراته، ووشو، تکواندو و دوومیدانی به بازیهای کشورهای اسلامی اعزام میشود.
دبیر کمیته ملی المپیک در خصوص سطح این مسابقات نیز گفت: در رقابت های کشورهای اسلامی 57 کشور شرکت می کنند که این امر سطح بالای این رقابت ها را نشان می دهد.
وی در پاسخ به این سوال که با توجه به اهمیت این رقابت ها آیا بهتر نبود در این مسابقات با کاروان بزرگتری شرکت کنیم، گفت: مسائل مالی در دو سال اخیر بر عملکرد تیم ها در رقابت های جهانی و آسیایی تاثیر گذاشته است، بنابراین مجبور شدیم با کاروان کوچکتری راهی اندونزی شویم.
افشارزاده افزود: همچنین بسیاری از تیم های ملی «الف» ما در رشته های مختلف، درگیر مسابقات آسیایی و جهانی خود بودند و ما ناگزیر بودیم در رشته های کمتری شرکت کنیم.
دبیر کمیته ملی المپیک در خصوص میزبانی دوره بعد این رقابت ها توسط ایران گفت: باید با وزارت ورزش درباره تامین اعتبارات این رقابت ها جلسه بگذاریم و سپس این موضوع را در نشست 2 مهر ماه در اندونزی مطرح کنیم.
وی درباره ماندن کشتی در المپیک گفت: از همان روز نخست که موضوع حذف کشتی از المپیک مطرح شد با عوامل تاثیرگذار در کمیته بین المللی المپیک نامه نگاری و مذاکره کردیم و از رئیس کمیته المپیک آسیا هم خواستیم از کشتی دفاع کند.
افشارزاده تصریح کرد: کمیته ملی المپیک تمام تلاش خود را در نشستهای مسکو و بوئنوس آیرس به کار گرفت تا مانع حذف کشتی از المپیک شود.
دبیر کمیته ملی المپیک گفت: همکاری منسجمی بین تمامی قهرمانان کشتی در جهان ایجاد شد و موضع گیری های آنها نیز کمک کرد تا نظر اعضای IOC تغییر کند و کشتی همچنان در المپیک باقی بماند.
وی در پایان گفت: برای جذب مخاطب باید تغییراتی در قانون کشتی داده شود؛ همچنین تغییرات از نظر زمانی میتواند به جذب مخاطب کمک کند.