کد خبر:۲۶۵۴۲۳
رئیس شورای عالی نظام پرستاری:

وزیر بهداشت اجازه طرح مسائل غیرکارشناسی و تضعیف معاونت پرستاری را ندهد

رئیس شورای عالی پرستاری، از وزیر بهداشت درخواست کرد تا نسبت به تقویت جایگاه معاونت مراقبت و پرستاری اقدامات موثرتری انجام دهد و اجازه طرح مسائل غیرکارشناسی مبنی بر تضعیف یا حذف این معاونت را ندهد.

به گزارش گروه علمی  «خبرگزاری دانشجو» یعقوب جعفری گفت: پیشینه، درخواست تشکیل معاونت پرستاری در وزارت بهداشت را مربوط به سال 1357 عنوان کرد و افزود: خوشبختانه پس از حدود 20 سال این مهم به دنبال پیگری های مستمر جامعه پرستاری به باز نشست.


وی اضافه کرد: با توجه به جمعیت 60 درصدی پرستاری در نظام سلامت کشور، تقویت و تثبیت جایگاه معاونت پرستاری در وزارت بهداشت از مصادیق فرمایشات مقام معمظ رهبری است که فرمودند: مسئولان ذی ربط مسائل مدیریتی کشور بایستی برای این شغل (پرستاری) یک باب جداگانه و تازه ای باز کنند.


رئیس شورای عالی نظام پرستاری ادامه داد: واقعیت امر این است که تا قبل از تشکیل سازمان نظام پرستاری کشور و ایجاد معاونت مراقبت و پرستاری از وزارت بهداشت، پرستاران نقش تأثیرگذار و مستقیمی در تصمیم سازی و تصمیم گیری های مربوط به خود نداشتند اما با تشکیل این دو نهاد به حمدالله بخشی از مشکلات و نقیصه های برطرف شده است.

 


وی افزود: امید است که با وجود این تکشیلات از این پس شاهد به ثمر نشستن بهتر و با کیفیت تر مراقبت های پرستاری و اهداف صنفی پرستاری در کشور باشیم.

 


جعفری با  اشاره به نقش محوری پرستاران در نظام سلامت گفت: از وزیر محترم بهداشت به عنوان فردی ارزشی و حامی پرستاران درخواست داریم که ضمن اقدام در خصوص قوانین بر زمین مانده و اجرا نشده پرستاری که مصوب مجلس هستند نظیر قانون تعرف گذاری خدمات پرستاری و قانون مشاغل سخت و زیان آور و موارد دیگر نسبت به تقویت جایگاه معاونت پرستاری در وزارت بهداشت اقدامات موثرتری انجام دهد.

 


رئیس شواری عالی نظام پرستاری با انتقاد از برخی نظرات غیرکارشناسانه در خصوص معاونت مراقبت و پرستاری گفت: انتظار است که وزیر بهداشت،، اجازه مطرح شدن هر گونه طرح و پیشنهاد غیرکارشناسی مبنی بر کوچک سازی تشکیلات وزارت بهداشت و احیانا تضعیف یا خدای ناکرده حذف معاونت پرستاری در وزارت بهداشت، را ندهد.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار