به گزارش گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، فعالیت های رو به گسترش بسیج در حوزه ورزش در سال های گذشته باعث شده تا جایگاه این سازمان مردمی بیشتر از گذشته به چشم بیاید، به طوری که این نهاد با پیشی گرفتن از سازمان های اصلی متولی مانند وزارت ورزش توانسته کارهای بزرگی در حوزه ورزش همگانی و همچنین قهرمانی انجام دهد.
گسترش این فعالیت ها سبب شده تا سازمان ورزش بسیج اعلام کند که می تواند تجربیاتش را در اختیار سایر نهادها قرار دهد.
حسین فارسیان، جانشین سازمان ورزش بسیج با اشاره به توصیه مقام معظم رهبری درباره گسترش ورزش های همگانی گفت: با توجه به تاکیداتی که آیت الله خامنه ای در سال 89 در زمینه توسعه ورزش همگانی داشته اند ، باید این مسئله مورد توجه همه ارگان های مرتبط با ورزش قرار بگیرد، ما هم در بسیج با توجه به تجربه 8 ساله ای که زمینه ورزش داریم می توانیم تجربیاتمان را در این زمینه در اختیار وزارت ورزش و سایر ارگان های قرار دهیم.
فارسیان افزود: در بسیج کار بسیار عظیمی در راستای گسترش فرهنگ سازی ورزش های همگانی انجام داده است . ورزش همگانی در برنامه 5 ساله توسعه مورد تاکید قرار گرفته و باید تبدیل به یک فرهنگ شود، به همین خاطر با اقدامات بسیج و همکاری سایر بخش ها، این هدف می تواند سریعتر به نتیجه برسد.
وی در ادامه با اشاره به فعالیت های بسیج در حوزه ورزش های همگانی گفت: در زمینه سخت افزاری وامکانات ورزشی در بسیج کارهای عظیمی صورت گرفته، به طور نمونه ساخت 1200سالن ورزشی 420 متری صالحین و سالن های 9 دی با مساحت 1200 متر از این جمله است. علاوه بر این، ساخت 600 سالن دیگر را هم در برنامه داریم تا بیشتر حوزه های مقاومت داری سوله ورزشی باشند، امری که بی سابقه است.
جانشین سازمان ورزش بسیج اظهار داشت: سالن های ورزشی بسیج حتی در دور افتاده ترین روستاها هم احداث می شود تا گام بزرگی در عرصه فرهنگ سازی ورزش همگانی برداشته شود. سال گذشته در روستای ازنایک ، بسیج یک سالن ورزشی را افتتاح کرد، در حالی که اداره ورزش و جوانان در آن بخش هیچ امکانات ورزشی را در اختیار اهالی آن قرار نداده بود و امکانات آنها صفر بود.
فارسیان با اعلام اینکه بسیج علاوه بر فرهنگ سازی ورزش همگانی، برای گسترش ورزش های قهرمانی هم قدم های بزرگی را بر داشته است افزود: تشکیل پایگاه های استعدادیابی در سراسر کشور برای پرورش ورزشکاران ارزشی از اقدامات بسیج در این زمینه است. بسیج در حال حاضر 102 پایگاه استعدادیابی در سراسر کشور دارد و که نونهالان 9 تا 12 سال تحت آموزش های ورزشی و ارزش های دینی قرار می گیرند تا پس از طی کردن یک دوره 7ساله، جامعه ورزش بتواند از آنها برای عرصه قهرمانی استفاده کند.