بسیج دانشجویی دانشگاه اراک با صدور بیانیهای به تبیین مسائل اخیر نیویورک و موضوع مذاکره با آمریکا پرداخت.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اراک، بسیج دانشجویی دانشگاه اراک با صدور بیانیه ای به تبیین مسائل اخیر نیویورک و موضوع مذاکره با آمریکا پرداخت.
متن این بیانیه به شرح ذیل است:
«واگر دشمنان به صلح تمایل داشتند، تو نیز تمایل نشان بده و برخدا توکل کن که همانا اوشنوای داناست واگر بخواهند با تونیرنگ کنند، خداوند تو را بس است، اوست که با امدادهای خویش و با حمایت مومنان تو را یاری کرده است.»
آیات 61و62سوره مبارکه انفال
" مبارزه ی ما با آمریکا به خاطر این است که امروز مظهر استکبار در دنیا،رژیم آمریکاست والا اگرآمریکا به عنوان یک دولت، روشها و هدفهای استکباری را نداشت، برای ما مثل بقیه ی دولتها بود، لیکن دولت و رژیم آمریکا در این دوره از زمان، مظهرکامل استکباراست."
رهبرمعظم انقلاب حضرت آیت ا...العظمی امام خامنه ای(مدظله العالی)
امام ِ امروزامت نرمش قهرمانانه راباتوجه به سه اصل عزت، حکمت ومصلحت درشرایط کنونی جامعه اسلامی مطرح نمودند، که دولتمردان جمهوری اسلامی نیزبا اتکا به این تاکتیک ،اقدامات دیپلماتیک خود رادر مواجهه ی باپیشنهاد مذاکره دشمن دیرین نظام اسلامی یعنی آمریکای جنایتکار آغاز نموده اند.
اما دولتمردان باید بدانند و آگاه باشند که :
اول: خصومت آمریکای مستکبر با نظام الهی و اسلامی ، یک خصومت "ماهوی" است و پایان آن فقط هنگامی خواهد بود که یکی از طرفین تغییر ماهیت بدهند. یا آمریکا از خوی استکباری خود دست بکشد و به فرموده ی امام راحل ما از خر شیطان پیاده شود و یا نستجیربالله، جمهوری اسلامی ایران ، اسلام ناب محمدی(ص) از نسخه حکومتی خود کنار بگذارد.
دوم: تاریخ نیم قرن گذشته کشور ما مملو از خباثتها و خیانتهای آمریکا است. از ماجرای کودتای 28 مرداد سال 1332 گرفته تا حمایت از شاه خائن وبلوکه کردن اموال ایران، دخالت مستقیم در جنگ تحمیلی عراق علیه ایران ، انهدام هواپیمای مسافری و کشتار دهها زن و کودک بی دفاع ، ترور دانشمندان هسته ای ، نقش آفرینی در فتنه 88 ، تحریمهای سنگین اقتصادی و هزاران خباثت و خیانت دیگر در حق ملت مظلوم ایران اسلامی که آنها تا کنون حتی از کوچکترین ابراز تاسفی خود داری نموده اند.
سوم: خوب است نگاهی به سفرنیویورک بیندازیم :
الف) – اوباما درسخنانش حق هسته ای ایران رابه رسمیت می شناسد ولی بلافاصله ازجلب اعتمادجامعه جهانی – آمریکاوچندکشوردیگر!- توسط ایران سخن می گوید. دراین موردبایدگفت حق برخورداری ازانرژی صلح آمیزهسته ای درمعاهده NPT آمده وبه رسمیت شناختن این حق برای ایران ازطرف اوبامایک لفاظی است نه یک امتیازبه ایران .
-اوبامابدون اینکه تضمینی بدهد می گویدقصد براندازی نظام ایران راندارد.
دراین باره بایدگفت که اولاهمین الان تحریم های گسترده علیه ما هنوز ادامه دارد، به نظرشما ادامه ی تحریم ها، هدفی جز براندازی دارد؟! درثانی در35سال گذشته ،آمریکا ازهیچ اقدامی در هرزمینه ای برای براندازی وفشاربه ایران کوتاهی نکرده وحالا که مطمئن شده نظام ایران به هیچ وجه من الوجوه ساقط شدنی نیست، این حرف را می زند. ثالثا دولتمردان آمریکاهیچ وقت به حرفشان وفادارنبوده اند، وحالا هم چه تضمینی وجود داردکه آقای اوباما به این حرفش متعهدباشد؟؟ پس اینجاهم اوباما امتیازی به ما نداده وباز هم لفاظی راادامه داده!
ب) سخنان دکترروحانی درصحن سازمان ملل ودرمصاحبه باشبکه های مختلف بسیارخوب بودکه جای تقدیر دارد ولی در عین حال رییس جمهور محترم نرمشهایی نشان دادند.مثل: -انکارنکردن افسانه ی هولوکاست - پیشنهاد پیوستن اسراییل بهNPT! که به معنی به رسمیت شناختن موجودیت این رژیم غاصب بودو برای اسراییل بسیارحائز اهمیت است .
- وامتیازبزرگ روحانی به آمریکا این بود که بعداز 35سال برای اولین بارحاضربه گفتگوی تلفنی بارییس جمهور آمریکاشد. بعد از این تماس رایس درمصاحبه با CNNگفت درخواست تماس ازسوی روحانی داده شده وروحانی هم درخواست تماس را ازطرف آمریکا بیان کرد.حال اگرآقای روحانی شروع کننده ی تماس بوده که این اقدام باشعار " دولت راستگویان" همخوانی ندارد، واگرآمریکا دروغ می گویدنشان دهنده ی این است که آمریکا درحداعلام نظردرباره یک تماس هم قابل اعتمادنیست و چرا آقای روحانی وتیم ایشان جهت اعتمادسازی به آمریکاپافشاری می کنند؟؟ وباکمال تأسف باصرف نظر ازاینکه تماس تلفنی از کدام طرف شروع شد، رسانه های غربی این تماس را" تسلیم ایران" تفسیرکردند...!!
ج) درمقابل امتیازاتی که به3تای آن اشاره شد، مقامات آمریکاکوچکترین امتیازی نداده بلکه این نرمش ِ دکتر روحانی را جور دیگری تفسیر کردند. اوباما در دیداربانتانیاهومی گوید: "ایران بخاطر تحریمها حاضر به مذاکره شده وهیچ گزینه ای از جمله گزینه نظامی را ازروی میزبرنداشته ایم." وجان کری، وزیرخارجه آمریکا هم آب پاکی را روی دست تیم روحانی می ریزدو می گوید:"لغو تحریمهارا بررسی هم نمی کنیم!"
چهارم: امروز آمریکا پس از شکستهای پی در پی در صحنه های مختلف نظامی ، اطلاعاتی و فرهنگی و شکسته شدن هیمنه پوشالی اش به ویژه در منطقه غرب آسیا در پی آن است که با فرار از این لبه پرتگاه ، با نیرنگ مذاکره برای خود آبرو دست و پا کند. و آمریکا " مذاکره را برای مذاکره " می خواهد و نه برای حل و فصل اختلافات فی مابین.
پنجم: مذاکره مسئولین اجرایی کشور با سردمداران صهیونیستی آمریکا این سوال را در ذهن دلسوزان نظام و انقلاب متبادر می سازد که مسئولین اجرایی کشور چه تغییر رویکردی در کردار و گفتار مقامات آمریکایی دیده اند که این گونه نسبت به مذاکره با آنها تمایل نشان می دهند. این رویکرد در حالی است که مقامات آمریکا نه تنها کوچکترین تغییری در لحن خود نداده اند بلکه گستاخانه سخن از تعلیق غنی سازی و بازدید از مراکز نظامی و موشکی ایران و... می رانند. صدالبته همگان می دانند و دولت تدبیر و امید نیز به زودی در خواهد یافت که پاسخ صداقت شان را با فریب و نیرنگ از شیطان بزرگ خواهند گرفت.
و مجددا یادآوری می کنیم: " و اگر بخواهند با تو نیرنگ کنند، خداوند تو را بس است، اوست که باامدادهای خویش و با حمایت مومنان، تو را یاری کرده است." آیه 62 انفال