قابليت اجراي طرح انضباط اجتماعي در تمام كلان شهرهاي كشور
سردار عزيز الله رجب زاده در گفت و گو با خبرنگار اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، با اعلام اين مطلب گفت: از زمان اجراي طرح انضباط اجتماعي در منطقه 12 شاهد كاهش قابل توجه بار ترافيكي در اين منطقه و كاهش تعداد افراد متكدي و خرده فروشان در سطح معابر هستيم.
رجب زاده در ادامه با اشاره به اين مطلب كه بعد از نهادينه شدن اين طرح در منطقه 12 تعداد نيروهاي پليس كاهش مي يابد، افزود: در حال حاضر در منطقه 3 تعداد نيروها كم شده است كه اين خود نشان دهنده اقبال عمومي و نهادينه شدن اين طرح در تهران است.
وي در ادامه به اجراي طرح انضباط اجتماعي در تمام مناطق تهران تا پايان سال خبر داد و گفت: با هماهنگي هاي به عمل آمده با شهرداري، سازمان بهزيستي و قوه قضائيه به ترتيب اولويت اين طرح در تمام مناطق تهران اجرا مي شود.
فرمانده انتظامي تهران بزرگ در ادامه با اشاره به جمع آوري خرده فروشان و مواد فروشان در مرحله دوم اين طرح در منطقه 12 گفت: از روز گذشته پليس مواد مخدر تهران بزرگ با همكاري شهرداري تهران اقدام به جمع آوري اين افراد از اماكن پر خطر و معابر كرده است./انتهاي پيام/